Άρχισε ο βρώμικος πόλεμος για τις εκλογές… Απειλές, εκβιασμοί, απάτες… Καταγγελίες στο Lesvosnews.gr

ΛΕΣΒΟΣ:

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες που έφτασαν και φτάνουν καθημερινά στο Lesvosnews.gr, για θέματα που σχετίζονται με τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαϊου.
Απειλές, εκβιασμοί, απάτες, είναι μερικά από τα ποινικά αδικήματα που μας καταγγέλλουν καθημερινά και τα οποία κάποιοι ίσως τα φτάσουν ακόμα και στον Εισαγγελέα.
Οι καταγγελίες προέρχονται από υποψηφίους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους,  οι οποίοι μόλις ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητές τους άρχισαν να δέχονται απειλές και εκβιασμούς από επικεφαλής και υποψηφίους άλλων συνδυασμών.
Κάποιοι άλλοι επικεφαλής συνδυασμών ανακοινώνουν ονόματα υποψηφίων είτε χωρίς να έχουν πάρει τη συγκατάθεσή τους είτε εξαπατώντας τους αφού δεν δέχονται λέγοντάς τους ότι τους θέλουν απλούς υποστηρικτές τους αλλά στη συνέχεια ανακοινώνουν τα ονόματά τους σε διάφορες λίστες.
Οι κύριοι λοιπόν αυτοί και οι κυρίες ας βάλουν ένα φρένο στα ατοπήματά τους διότι διαφορετικά θα βρεθούν προ εκπλήξεων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Latest..

Κλοπές στην πόλη της Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν την Κυριακή τρεις άνδρες για κλοπή στην πόλη της Σάμου και επίσης εξιχνίασαν υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε πριν … [Read More...]