Ένα σπουδαίο μάθημα από την Αστυνομική Διεύθυνση στη σχολή ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ: Στη σχολή ΕΠΑ.Σ. Ο.Α.Ε.Δ. Μαθητείας Μυτιλήνης, παρευρέθηκαν  η Ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου Αστυνόμος Β΄ κ. ΜΠΟΥΖΟΥΚΑ και η Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης Υπαστυνόμος Α΄ κ. ΒΑΚΑΛΗ, προκειμένου να συμβάλλουν στην ενημέρωση σπουδαστών και εκπαιδευτικών, για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
Ειδικότερα, αναφέρθηκαν στις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, στις αιτίες πρόκλησης των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και στις ψυχολογικές συνέπειες αυτών σε θύτες και θύματα, ενώ συζητήθηκε με τους παρευρισκόμενους το πώς οι επιλογές μας επηρεάζουν την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια.
Την παρουσίαση παρακολούθησαν η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, οι Αντιπεριφερειάρχες κα. ΓΟΜΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ και κ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ, καθώς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Ταξίαρχος κ. ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ, ενώ ομιλητής ήταν και ο Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. ΚΑΛΑΤΖΗΣ.

Latest..

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΣ &.ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΞΙΩΝ&. ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΧΙΟΣ : Την πρώτη φουρνιά υποψηφίων ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Ανεξάρτητος και Υπερκομματικός Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Κ. Τριαντάφυλλος. Αρκετά από τα πρώτα ονόματα που … [Read More...]