ΑΚΙΣ : Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Σάμου 2018

ΙΚΑΡΙΑ :
Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Σάμου 2018 – στο ίδιο έργο θεατές
 
(Δελτίο Τύπου ΑΚΙΣ της 29ης Νοεμβρίου 2017)
 
Η Δημοτική Αρχή προσανατολίστηκε και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε ένα τεχνικό πρόγραμμα ρουτίνας, με έργα που ικανοποιούν κατά κύριο λόγο πολιτικές φιλοδοξίες και όχι με έργα ανάπτυξης και υποδομών, που τόσο πολύ έχει ανάγκη σήμερα ο κόσμος και κυρίως η νεολαία του νησιού μας.
 
Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι το τεχνικό πρόγραμμα πρέπει να συντάσσεται:
 

Χωρίς τοπικιστικά κριτήρια.

 

Χωρίς σκέψεις εξυπηρέτησης ημετέρων.

 

Χωρίς σκέψεις πολιτικής εξαπάτησης.

 
Ξεκινάμε από τα απλά, δηλαδή από την αντιμετώπιση της καθημερινότητας και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και στη συνέχεια προχωράμε στα σύνθετα, με έργα ανάπτυξης και υποδομών, που θα αυξήσουν τον τουρισμό και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας.
 
Και το κυριότερο, σε εποχές ένδειας και οικονομικής δυσπραγίας, πρέπει να σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα και να κρατάμε το στόμα μας κλειστό, δίχως να μοιράζουμε υποσχέσεις και δεσμεύσεις, που εκ των προτέρων γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν θα υλοποιηθούν.
 
Αντώνιος Σίμος
Δημοτικός Σύμβουλος
 
 
The post ΑΚΙΣ : Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Σάμου 2018 appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.

Latest..

Πολύς ντόρος για το τίποτα… Οι οικίσκοι τακτοποιήθηκαν και προορίζονται για την Μόρια

ΛΕΣΒΟΣ: Τελικά ο Γιάννης Μουζάλας έκανε και πάλι αυτό που ήθελε…Αγνοώντας τις όποιες αντιδράσεις του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού και των Δημοτικών Συμβούλων του, αλλά αγνοώντας … [Read More...]

Την έντονη ανησυχία της εξέφρασε η Ένωση Ξενοδόχων Κω με επιστολή της που έστειλε στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

ΚΩΣ: Την έντονη ανησυχία της εξέφρασε η Ένωση Ξενοδόχων Κω με επιστολή της που έστειλε στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη σχετικά με τις καθυστερήσεις ως προς … [Read More...]