Ακόμα μια βράβευση για το Insurance Center Λήμνου!

ΛΗΜΝΟΣ:

Η ιστορία πίσω από αυτό το βραβείο, έχει ως εξής…
Πριν από 25 χρόνια, δύο νέοι άνθρωποι, η Ζωή Γαβάνου και ο Ανέστης Πανιτσίδης, πήραν το ρίσκο και ξεκίνησαν από ένα χωριό της Λήμνου, την Νέα Κούταλη, σε ένα μικρό γραφείο, να δραστηριοποιούνται στον χώρο των ασφαλειών, χωρίς έτοιμο πελατολόγιο ή χρήματα, μονάχα ελπίδες και όνειρα
Σήμερα το έτος 2019, το ασφαλιστικό γραφείο INSURANCE CENTER (επίσημοι συνεργάτες του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ), βρίσκεται στη καρδιά της Μύρινας,την πρωτεύουσα της Λήμνου, και δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στον ασφαλιστικό χώρο.
Βέβαια το πιο όμορφο και θαυμάσιο είναι ότι, μετά από 25 χρόνια καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και με τον καιρό δημιουργήσαμε φιλίες αναλλοίωτες στον χρόνο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η 2η γενιά έχει ήδη εισέλθει και συνεχίζει αυτό που η Ζωή και ο Ανέστης δημιούργησαν με τόσο κόπο, πολύωρη εργασία και πολύ αγάπη.
Αυτό το βραβείο λοιπόν, είναι ένα κίνητρο να συνεχίσουμε δυναμικα και ανοδικά την πορεία μας,με γνώμονα την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και το ανθρώπινο ενδιαφέρον.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ , Μελά Γιαννιώτη, τον γιο του και Αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Γιαννιώτη αλλά και όλη την Οικογένεια, για όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται δίπλα μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την διοίκηση του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ , που ότι χρειαστούμε είναι πάντα κοντά μας.
Μα πάνω από όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την προτίμηση, την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..