Αναγνώστης Λήμνος: Άνθρωποι κοιμούνται στο δρόμο, στο μικρο(λιμανάκι) της Μύρινας… Σίγουρα κάποιος μπορεί να βοηθήσει! (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Καλήμερα σας.
Δεν ήξερα που να απευθυνθώ για τον προβληματισμό μου και τελικά αποφάσισα να στείλω μήνυμα στην σελίδα-προφιλ σας που έχει πολλούς αναγνώστες μήπως και μπορέσει κάποιος να βοηθήσει.
Εδώ και 3 μέρες, έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι άνθρωποι κοιμούνται στο μικρο(λιμανάκι) που βρίσκεται κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, κάτω απ δύσκολες συνθήκες με ελάχιστες κουβέρτες για προστασία.
Σίγουρα χρειάζονται κάποια άμεση βοήθεια αυτοί οι άνθρωποι, είτε απ τον Δήμο είτε απ τον καθένα μας.
Σας παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία

Τα στοιχεία του αναγνώστη βρίσκονται στην διάθεση του LimnosReport, ώστε εάν κάποιος θελήσει να βοηθήσει να δοθούν παραπάνω στοιχεία.

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Latest..

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

ΧΙΟΣ : Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, κατά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου σε … [Read More...]

Το &.Πάσχα&. του καλοκαιριού στη Σάμο

ΣΑΜΟΣ: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στη Σάμο το “Πάσχα του Καλοκαιριού”, η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Πλήθη πιστών συνέτρεξαν στους Ιερούς Ναούς και τις … [Read More...]