Ανακοίνωση του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Κυριάκου Πετρέλλη με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο»

ΛΕΣΒΟΣ:
Ο Κυριάκος Πετρέλλης, γνωστός τόσο στον αθλητικό όσο και στον αυτοδιοικητικό χώρο της Λέσβου, αλλά και με σημαντικό έργο ως Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο» και επικεφαλής την Χριστιάνα Καλογήρου.
Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να ζητήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών.
Κυριάκος Πετρέλλης «Πάμε τα νησιά μας μπροστά»
Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στα Περιφερειακά δρώμενα, ως εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη της Χριστιάνας Καλογήρου, αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, αποφάσισα να ζητήσω εκ νέου την ψήφο σας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης που δείξατε προς το πρόσωπο μου.
Την πενταετία αυτή προσπάθησα από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκα, (και ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου) να κάνω πράγματα για τον τόπο μου και το κυριότερο να μείνω πιστός στις αξίες και στις υποσχέσεις που σας έδωσα.
Σίγουρα δεν μπόρεσα να κάνω όλα όσα ήθελα, αλλά επίσης σίγουρο είναι πως ήμουν καθαρός και ειλικρινείς απέναντι σας. Και για αυτό, μπορώ να σας κοιτώ ξανά στα μάτια και να ζητώ να με ξανά εμπιστευτείτε και μαζί να κάνουμε ξανά τον μεγάλο αγώνα για τον τόπο μας. Η υποψηφιότητα μου με την Χριστιάνα Καλογήρου και την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο» είναι ένα ακόμη βήμα για να πάμε τα νησιά μας μπροστά.
Καθαρά και με όραμα.
Κυριάκος Πετρέλλης,υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Λέσβουμε την Παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο» και επικεφαλή την ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ.

Latest..

NEOΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ Ο Γ. ΔΑΝΙΗΛ

ΧΙΟΣ : Νέος δήμαρχος Οιννουσών εξελέγη ο Γ. Δανιήλ, ο οποίος επικράτησε με 47 ψήφους επί του Μ. Μαγγανά. Ο Γ. Δανιήλ ήταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014, χωρίς να καταφέρει να … [Read More...]