Ανακοίνωση υποψηφίων για τον συνδυασμό η «Λήμνος μπροστά» του Βαγγέλη  Γιαρμαδούρου .

ΛΗΜΝΟΣ:

Τις  ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων συνεχίζει η παράταξη του Βαγγέλη  Γιαρμαδούρου  η «Λήμνος μπροστά».
Πιο συγκεκριμένα  οι:
Νίκος Ρηγόπουλος, Γεώργιο Γαλημίτη, Θανάσης Σουσαλής,  Μανώλης Γκουγκούμης,  «Μεξικάνος», Νάνσυ Θεοδωροπούλου, Βασιλεία (Βίκυ) Μοσχοβάκη, Παύλος Μυστακίδης και  ο νίκος Δανιήλ  συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Γιαρμαδούρου.

Νίκος Ρηγόπουλος ,γεννήθηκε στη Λήμνο το 1960. Κατοικεί στο Πορτιανού και είναι παντρεμένος με τη Βασιλεία Καζάκου με την οποία έχει δύο παιδιά, τον Βάιο και την Σοφία. Μέχρι τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου φοιτούσε στη Λήμνο, αλλά αποφοίτησε από τοΛύκειο Νίκαιας, όπου βρέθηκε μετά τη μετάθεση του δασκάλου πατέρα του. Μετά τιςΛυκειακές του σπουδές, εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών, από όπου έλαβε πτυχίο Μαθηματικών. Διορίστηκε το 2005 στην Λήμνο, στο Γυμνάσιο Μύρινας και Λιβαδοχωρίου.Επέστρεψε στην Αθήνα και υπηρέτησε στη θέση του Υποδιευθυντού στο 11ο Γυμνάσιο Νίκαιας. Η αγάπη για τον τόπο του τον ώθησε στην επιστροφή του και εδώ και εννέα χρόνια υπηρετεί ως Διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Μύρινας. Ο Νίκος Ρηγόπουλος έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά, μέσα από τη συμβολή του σεδιάφορος συλλόγους και οργανισμούς: Έχει συμβάλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιά μέσα από τοΣύλλογο Πορτιανατών Αθήνας, με την δημιουργία του Λαογραφικού Μουσείου Πορτιανού όπου διετέλεσε Πρόεδρος για οκτώ χρόνια.Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Λημνιών και εκπρόσωπος της ΟΛΣΥ γιαδύο χρόνια.Έχει υπάρξει μέλος του εποπτικού οργάνου Μελισσοκομικού ΣυνεταιρισμούΛήμνου.Έχει διατελέσει επί τέσσερα χρόνια πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Λήμνου,πετυχαίνοντας να αναλάβει ο Δήμος τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι μέλος της τριμελούς επιτροπής που διοικεί το Παράρτημα Λήμνου, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λέσβου.  Από τις προηγούμενες εκλογές είναι Τοπικός Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Πορτιανού.

 
Ο Γεώργιος Γαλημίτης, γνωστός και ως «djgeorge_gal», γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στη Νέα Κούταλη. Μετά την αποφοίτησή του από το Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Μούδρου, σπούδασε για 6 χρόνια στα Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ και στο Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής.
Μετά τις σπουδές του, επέστρεψε στη Λήμνο όπου κατοικεί και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρησή τους έως σήμερα. Ο Γεώργιος Γαλημίτης έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά, μέσα από τη συμβολή του στον Αθλητικό σύλλογο του χωριού του τον Αθλητικό Όμιλο Προποντίς.
Παρότι δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας της Νέας Κούταλης και γενικότερα της Λήμνου, είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

 Ο Θανάσης Σουσαλής,  Γεννήθηκε στο Ρεπανίδι Λήμνου το 1968, όντας παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Είναι παντρεμένος με την Εύη Πέππα και έχει δύο κόρες, 13 και 10 χρονών.
Μετά τη φοίτησή του σε σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ ως Στέλεχος Εμπορικών Επιχειρήσεων,
συνέχισε τις σπουδές του στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Μύρινας, από όπου εισήχθη
το 1990 στο ΑΤΕΙ Πειραιά, Οικονομίας και Διοίκησης τμήματος Λογιστικής. Διορίστηκε το
1997 στο Νοσοκομείο Λήμνου αρχικά ως τραυματιοφορέας, από όπου μετατάχθηκε το
2007 στη διοικητική υπηρεσία. Έχει διατελέσει από το 2013 ως το 2015 προϊστάμενος του
Τμήματος Επιστασίας Ιματισμού και από το 2015 ως το 2018 προϊστάμενος του
Οικονομικού Τμήματος. Από τον 2018 έως σήμερα ασκεί καθήκοντα Διευθυντού
Διοικητικής Οικονομικής Υπηρεσίας. Τέλος, από το 2016 έως σήμερα, αποτελεί μέλος του
διοικητικού συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Ηφαιστεία.

Ο Μανώλης Γκουγκούμης, γνωστός και ως «Μεξικάνος», γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στο Θάνος.
Από μικρός εργάστηκε στον τομέα των κατασκευών ως οικοδόμος, ενώ παράλληλα βοηθούσε στο οικογενειακό mini-market στην πλατεία του Θάνους.
Συμμετείχε στην κατασκευή του ξενοδοχείου «Limnos Village» και μετά την αποπεράτωσή του, το 1992, εντάσσεται στο προσωπικό του ξενοδοχείου με καθήκοντα συντηρητή και φύλακα.
Παρότι δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας του Θάνους και γενικότερα της Λήμνου, είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Νάνσυ Θεοδωροπούλου, Γεννήθηκε στη Λήμνο, απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της (οικογένεια Σουπιού). Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Πανεπιστημίου (τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού), μιλά άριστα Αγγλικά (έχει άδεια διδασκαλίας) ενώ συνεννοείται στα Ιταλικά.
Είναι παντρεμένη με τον Παύλο Γιάνναρο και έχουν ένα γιο.
Αποφάσισε να κάνει πράξη την αποκέντρωση, και να εγκατασταθεί μόνιμα στην αγαπημένη της Λήμνο τον Ιούνιο του 2016.
Εργάζεται στη Μ.Ο.Δ. στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης «Εκπαίδευση & δια Βίου Μάθηση» από το 2004, διαχειρίστηκε κοινοτικά προγράμματα γλωσσών και πολιτισμού στην εκπαίδευση.
Πτυχιούχος, γεωτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος

Η Βίκυ Μοσχοβάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λήμνο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Μετά την αποφοίτησή της από το Γενικό Λύκειο Μύρινας, σπούδασε για 5 χρόνια στην Γεωτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος. Μετά τις σπουδές της, επέστρεψε στη Λήμνο για δύο χρόνια όπου και ανέλαβε τη λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στην Καλλιόπη. Τα χρόνια που ακολούθησαν εργάστηκε στην Αθηνα σε μεγάλη τεχνική εταιρία Περιβαλλοντικών έργων και έπειτα σε μελετητική εταιρεία στο Ναύπλιο.
Η Βίκυ Μοσχοβάκη μιλάει 4 ξένες γλώσσες και παραδίδει μαθήματα σε 3 από αυτές. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τη διαχείριση των στερεών απορριμάτων και των υγρών αποβλήτων.

Παύλος Μυστακίδης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο χωριό Χριστός του νομού Σερρών.
Το έτος 1978 σπουδάζω στο πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης, στο τμήμα των Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών.
Με την αποφοίτησή μου από το πολυτεχνείο, κατατάσσομαι στο στρατό, στο Μηχανικό και μετά στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού.
Διετέλεσα καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών στο τμήμα Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας καθώς και στο τμήμα Δομικών Έργων.
Έχω συνεργαστεί με τις εταιρίες που κατασκεύασαν τα μεγαλύτερα έργα στο νομό Σερρών, (Κεντρικός Μετρητικός σταθμός Φυσικού αερίου στο Στρυμονοχώρι, Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών , Φυλακές Νιγρίτας κ.λ.π.) καθώς και στο νομό Θεσσαλονίκης , όπου εκπόνησα σιδηροδρομικές μελέτες και κατασκεύασα τα έργα , καθώς και τεράστια κτίρια στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης.
Η σχέση μου με την αυτοδιοίκηση ξεκίνησε από τις Σέρρες τον τόπο καταγωγής μου και έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Σερρών, έργων-υποδομών και πολεοδομίας- κτηματολογίου για 6 συνεχόμενα έτη, καθώς και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος.
Εδώ και τέσσερα χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος Λήμνου από επιλογή και η θέληση μου για προσφορά με βρίσκει πάλι υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο για τον Δήμο της Λήμνου.
Είμαι παντρεμένος με τη Μαρίνα Πετρίδου, ιατρό μικροβιολόγο, που κατέλαβε μία θέση ιατρού και προσεχώς θα δουλέψει στο νοσοκομείο της Λήμνου και έχουμε τρία παιδιά.

Ο Νίκος Δανιήλ  είναι  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Ο Νίκος Δανιήλ γεννήθηκε στη Μύρινα Λήμνου το 1986. Είναι αρραβωνιασμένος με τη Λευκοθέα Ρούφου.
Αφού ολοκλήρωσε τη φοίτησή του στο Ενιαίο Λύκειο Μύρινας το 2003, συνέχισε τις σπουδές του στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στο τελευταίο έτος των σπουδών του, συμμετείχε ενεργά σε ερευνητικά προγράμματα της σχολής του. Μετά το τέλος των σπουδών του, εργάστηκε για ένα διάστημα ως επιβλέπων μηχανικός στον κατασκευαστικό τομέα και στη συνέχεια προχώρησε σε διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ.
Έχοντας αποκτήσει πλέον τον τίτλο του διδάκτορα, επιλέγει να επιστρέψει στη Λήμνο το 2017, όπου και εργάζεται έκτοτε ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
Ο Νίκος Δανιήλ έχει εργαστεί ως μελετητής και επιβλέπων μηχανικός σε έργα στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Έχει επίσης αναλάβει ερευνητικό και διδακτικό έργο στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ. Από το καλοκαίρι του 2018 εργάζεται στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Λήμνο.

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Άμεση λήξη της αποχής των μαθητών προτείνει η συντονιστική επιτροπή γονέων της Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Ανακοίνωση με την οποία προτείνει την άμεση λήξη της αποχής των μαθητών και τον συντονισμό περαιτέρω δράσεων σχετικά με τη φοίτηση των προσφυγόπουλων στα σχολεία της Σάμου … [Read More...]