ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ – ΠΑΡΟΥΣΙΑ Γ. ΠΙΤΤΑ

ΧΙΟΣ : Σήμερα το πρωί σε συνέντευξη τύπου ο Κ. Μουτζούρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και από τη Χίο. Ο κ. Μουτζούρης ήταν ενημερωμένος πλήρως για τα θέματα της Χίου (αεροδρόμιο, λιμάνι, επαρχιακό οδικό δίκτυο, μεταναστευτικό κ.α.), για τα οποία η παρούσα περιφερειακή αρχή δεν έκανε τα αναμενόμενα. Ο κ. Μουτζούρης, αντίθετα, στα ζητήματα αυτά φάνηκε ότι δίνει μεγάλο βάρος, παρουσιάζοντας δέσμη θέσεων για όλα τα ζητήματα.
 
Στη Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο ξενοδοχείο Erytha, το μόνο πολιτικό πρόσωπο που παρευρέθηκε εκεί ήταν ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Πίττας. Ερωτηθείς ο κ. Μουτζούρης, αλλά και ο κ. Πίττας για την παρουσία του εκεί, αμφότεροι δήλωσαν ότι τους συνδέει παλιά φιλία και πολλά χρόνια κοινής πορείας εντός της Νέας Δημοκρατίας.
 
Ο κ. Μουτζούρης, έφτασε στη Χίο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και εκείνος αναχωρεί αύριο το απόγευμα, αλλά η σύζυγός του θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη, προκειμένου να δει από κοντά τις ομορφιές της Χίου.

Latest..

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ

ΧΙΟΣ : Το Εργατικό Κέντρο Χίου στηρίζει την απόφαση του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Χίου «ο Άγιος Ιωάννης» για την συμμετοχή στην απεργία την Τετάρτη 14/11/2018 … [Read More...]