ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ Ο Π. ΒΡΟΥΛΗΣ – ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ

ΧΙΟΣ : Χθες ο Π. Βρουλής με δήλωσή του στη ChiosPress ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, την οποία δεν τη θεωρεί τιμητική. Το ρεπορτάζ της ChiosPress αναφέρει ότι ο Π. Βρουλής μέχρι αυτή την ώρα είναι ανένδοτος, ενώ άνθρωποι του περιβάλλοντός Βρουλή με τους οποίους μίλησε η ChiosPress στα πλαίσια του ρεπορτάζ, στρέφουν τα βέλη τους κατά του Κ. Μουτζούρη, λέγοντας ότι είναι πολιτικά αχάριστος. Επίσης σημειώνουν ότι η μια παραπάνω θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη που δίνει στη Χίο ο Μουτζούρης γίνεται όχι από ενδιαφέρον που έχει για τη Χίο, αλλά για να ικανοποιήσει το ΠΑΣΟΚ, αφού τα έχει βρει σε όλα με τον Π. Χριστόφα. Πράγματι ο Χρ. Κριμιζής που θα πάρει τη μια θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη είναι πρώην γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στη Χίο, δηλαδή πρόσωπο σημαία των Πράσινων στο νησί. Στην ουσία ο Μουτζούρης βάζει το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ από την πίσω πόρτα στη διοίκηση της Περιφέρειας, όπως σημειώνουν οι συνεργάτες του Π. Βρουλη, αφού μετά τη νομοθετική ρύθμιση Θεοδωρικάκου δεν τους χρειάζεται. Οι θέσεις που θα πάρουν οι εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι ακραία σημαντικές αφού παραμένουν στο προσκήνιο δια των θέσεων που θα καταλάβουν.  
 
Ο Π. Βρουλής με κύριο επιχείρημα την πρώτη θέση που πήρε από πλευράς σταυροδοσίας ζητά τη θέση του Γεωγραφικού Αντιπεριφερειάρχη, θέση που όπως φαίνεται θα καταλάβει ο Π. Μπουγδάνος.
 
Ο Κ. Μουτζούρης είναι σε πολύ δύσκολη θέση και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress δεν έχει επικοινωνήσει με τον πρώην Δήμαρχο Χίου. Αντίθετα με τον Π. Βρουλή επικοινώνησε ο Γ. Πίττας, οποίος αποχώρησε από το πλευρό Μουτζούρη νωρίς εξαιτίας ανάλογων συμπεριφορών και σίγουρα τώρα αισθάνεται δικαιωμένος. Η θέση του Μουτζούρη γίνεται πιο δύσκολη από το γεγονός ότι περιφερειακός σύμβουλος έχει εκλεγεί και ο Ν. Νύκτας, ο οποίος είναι κουμπάρος με τον Π. Βρουλή και πήγαν «πακέτο» στον Συνδυασμό Μουτζούρη.

Latest..

Η κοινή και η προσωπική γνώμη

ΧΙΟΣ : Η ζωή έχει δείξει πολλές φορές πως «το θέλω» του άλλου ή των άλλων εμφανίζεται ή γίνεται και «θέλω» δικό μας. Γιατί «έτσι πρέπει». Το «πρέπει» όμως αυτό κατά συντριπτικό … [Read More...]

Ο γάτος που έφυγε με τα χελιδόνια –Μια αληθινή ιστορία που έγινε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου.

ΛΗΜΝΟΣ: Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο Ο γάτος που έφυγε με τα χελιδόνια, του Χρήστου Μπουλώτη και σε εικονογράφηση Φωτεινής Στεφανίδη. Είκοσι χρόνια μετά … [Read More...]