“Ανεξάρτητη Δημιουργική Πορεία” συνδυασμός για την Κοινότητα Μεγαλοχωρίου από τον Δημήτρη Στεριανέλη

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο πρώτος συνδυασμός που θα διεκδικήσει την Κοινότητα του Μεγαλοχωρίου στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ανακοινώθηκε από το Δημήτρη Στεριανέλη. Το όνομα του συνδυασμού είναι “Ανεξάρτητη Δημιουργική Πορεία”. Ήδη στο συνδυασμό βρίσκεται το όνομα του Δούκα Πατρέλη και εντός των ημερών θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα υποψηφίων που θα πλαισιώσουν τον κ. Στεριανέλη.
Ο δημιουργός της “Ανεξάρτητης Δημιουργικής Πορείας” έχει διατελέσει Κοινοτικός σύμβουλος την τετραετία 1990-1994 και Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Μεγαλοχωρίου το διάστημα 1999-2002 και εργάζεται στο Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ως επιμελητής.
Το φυλλάδιο του συνδυασμού

Previous articleΝέα κατολίσθηση στο οδικό δίκτυο Πλωμαρίου στο δρόμο Σελάδι – Παλαιοχώρι Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

Κατάσχεσαν οβίδες στον Μαραθόκαμπο!

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία αρχείουΑστυνομικοί του Α.Τ. Μαραθοκάμπου εντόπισαν τη Μεγάλη Τρίτη σε υπαίθριο χώρο σε αγροτική περιοχή στον Μαραθόκαμπο της Σάμου 13 αυτοσχέδια βεγγαλικά … [Read More...]

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα! Άνοιξε ο καιρός ξεκίνησαν οι καταγγελίες στην αγορά της Μύρινας!

ΛΗΜΝΟΣ: Ο καιρός στη Λήμνο άνοιξε, με τους καταστηματάρχες να ανανεώνουν τα κατάστημα τους στην κεντρική αγορά του νησιού την Μύρινα… Αλλά άρχισαν και οι γνωστές καταγγελίες που … [Read More...]