Αξέχαστα παιδικά Πάρτυ στο ΜΑΣΤΕΡ!

ΛΗΜΝΟΣ:

Το ΜΑΣΤΕΡ  αναλαμβάνει παιδικά πάρτυ, γενεθλίων, εορτών με πλούσιο μπουφέ φρέσκων χειροποίητων εδεσμάτων για τους μικρούς μας φίλους, ενώ ο παιδότοπος είναι ικανός να ικανοποιήσει τα παιδιά για ανεξάντλητο παιχνίδι και απόλαυση !
Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα και ψάχνετε για ένα καθαρό και προσεγμένο χώρο,  τo ΜΑΣΤΕΡ αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας που θα σας εντυπωσιάσει!

Τα παιδιά  μπορούν να παίξουν να διασκεδάσουν και  να ψυχαγωγηθούν στο μοναδικό φουσκωτό κάστρο που με ασφάλεια διαθέτουμε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Διοργανώνουμε το παιδικό πάρτυ, όπως ακριβώς το φαντάζεστε για το παιδί σας, ενώ χειροποίητα εδέσματα θα καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις σας!
Είμαστε διαθέσιμοι όλες τις ώρες του Σαββατοκύριακου, για να σας εξυπηρετήσουμε και να φιλοξενήσουμε το παιδικό σας πάρτυ.

Αναλαμβάνουμε επίσης και συνεστιάσεις, χορούς συλλόγων, φορέων και πάσης φύσεως εκδήλωση .
Kάθε Δευτέρα κλειστά.
Τηλ επικοινωνίας 2254022828 &  what. up 6985861838

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Ηλεκτρονικά ληξιαρχική πράξη, ΑΜΚΑ & επίδομα για τα νεογνά-Ο ρόλος των δήμων (έγγραφα)

ΚΩΣ: Με ηλεκτρονικό τρόπο θα γίνονται απ’ όλα τα μαιευτήρια, δημόσια ή ιδιωτικά, ή και στις μαιευτικές κλινικές/τμήματα νοσοκομείων η ληξιαρχική πράξη γέννησης των παιδιών από τις … [Read More...]

Τι «λένε» τα μάτια σου για σένα!

ΛΕΣΒΟΣ: Όλοι γνωρίζουμε πλέον πόσο σημαντική είναι η γλώσσα του σώματος στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Τα περισσότερα μηνύματα τα στέλνουμε με τη στάση, τις … [Read More...]