Απάντηση Σταμάτη Πη στον Θ. Μουζουράκη για την ανακύκλωση: Επειδή συνεχίζεις να επιμένεις στο παραμύθι σου, να σου το κάνω πιο λιανά

ΚΩΣ:
Κύριε Μουζουράκη επειδή συνεχίζεις να επιμένεις στο παραμύθι σου για την ανακύκλωση των σκουπιδιών θα σου τα κάνω πιο λιανά

1.Από την περιβόητη πρώτη θητεία σας την ιστορική εποχή του ξεβρακώματος παραδώσατε σε μας έναν μισογκρεμισμένο ΧΥΤΑ που μόλις πριν δύο χρόνια τον είχατε παραλάβει από τον εργολάβο και επί πλέον ένα φέσι 500, ναι πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ, χρέος προς τον ίδιο εργολάβο που του αναθέσετε χωρίς κανένα διαγωνισμό την λειτουργία του για ενάμιση χρόνο!!. Από τότε μάλλον σας άρεσαν οι εργολάβοι και γι΄αυτό σήμερα θέλετε να δώσετε την καθαριότητα αλλά και τους βιολογικούς σε εργολαβίες.
2. Την περιβόητη πρώτη θητεία σας την ιστορική εποχή της μοσχαροκεφαλής των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, για να κάνετε και πάλι εντύπωση εφαρμόσατε την ανακύκλωση, αγοράζοντας πάλι με χρήματα των δημοτών τους κίτρινους , κόκκινους, πράσινους και μπλε κάδους, για τέσσερα ξεχωριστά ανακυκλώσιμα υλικά, το γυαλί, το πλαστικό, το χαρτί και τα οργανικά, μόνοι εσείς σε όλη την Ελλάδα, που μετά ως διά μαγείας περνούσε ένα απορριμματοφόρο τα μάζευε και τα ανακάτευε όλα μαζί και τα έθαβε στον ΧΥΤΑ γιατί δεν υπήρχε Κέντρο Διαλογής!!.
3. Την περιβόητη πρώτη θητεία σας την ιστορική εποχή με τους περγολίστες και τους μπαρίστες συνεργαστήκατε με έναν Αθηναίο υπεργολάβο της ανακύκλωσης, σας προμήθευσε μια μικρή χειροκίνητη πρέσα που εγκαταστήσατε μέσα στην Αλεξάντερ Φάσιον και ότι χαρτιά μαζεύατε από τα ξενοδοχεία μαζί με τα χαρτικά αρχεία του Δήμου που ήταν μέσα στο εργοστάσιο τα στέλνατε στην Αθήνα προς όφελος του εργολάβου.
Αυτή ήταν η τότε ιστορική δική σας ψεύτικη συνδρομή στην ανακύκλωση σε αντίθεση με μας που μέσα σε δύο χρόνια αφού τον πρώτο ενάμιση τον περάσαμε για να συνενώσουμε τα ασυμμάζευτα των τριών Δήμων κάναμε τα εξής:
1. Σταματήσαμε άμεσα τον εργολάβο που λειτουργούσε παράτυπα τον ΧΥΤΑ και απαιτούσε χρήματα από τον Δήμο και τον λειτουργήσαμε με υπαλλήλους του Δήμου χωρίς πρόσθετο κόστος.
2. Εφαρμόσαμε το πανελλαδικό πρόγραμμα ανακύκλωσης των μπλε κάδων σε συνεργασία με την μόνη νόμιμη υπεύθυνη εταιρεία Ανακύκλωσης στην Ελλάδα, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α).
3.Δημοπρατήσαμε τον χώρο του Δήμου μέσα στον χώρο του ΧΥΤΑ για την εγκατάσταση του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.Δ.Α.Υ.) και αναθέσαμε με δημοπρασία σε επίσημο εργολάβο της Ε.Ε.Α.Α. χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση του Δήμου την εργασία διαλογής και αποστολής των υλικών στην Αθήνα
3. Η Ε.Ε.Α.Α μετά από αυτό μας παραχώρησε δωρεάν και κατά κυριότητα χίλιους μπλε κάδους των 1.100 λίτρων και δύο καινούργια απορριμματοφόρα για την αποκομιδή τους.
4. Με την ίδια συμφωνία η Ε.Ε.Α.Α μας παραχώρησε επίσης δωρεάν 300 στρογγυλούς κάδους ανακύκλωσης γυαλιών και ένα καινούργιο φορτηγό αυτοκίνητο με ανυψωτικό μηχάνημα για την αποκομιδή τους.
Αυτή κύριε Μουζουράκη είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια, και μην νομίζεις ότι σε χαρακτηρίζω ψεύτη γιατί ξέρω ότι σου τα γράφουν άλλοι.

Latest..

Χρηματοδότηση 8.000.00 ευρώ για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις σε Σάμο και Β. Αιγαίο

ΣΑΜΟΣ: Με 8 εκατομμύρια ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα ενισχυθούν τουριστικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη Σάμο και τα άλλα νησιά των νομών … [Read More...]

Γ. ΣΠΙΛΑΝΗΣ: ΚΑΝ’ ΤΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΤΙΧΑ

ΧΙΟΣ : Στη καταληκτική συνεδρίαση του 1ου Επιστημονικού Αναπτυξιακού Συνέδριου Χίου που οργανώθηκε από τους τοπικούς φορείς με την επιστημονική επιμέλεια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, … [Read More...]

Έργα σε λιμενικές εγκαταστάσεις της Σάμου θα συζητηθούν στο Υπουργείο Ναυτιλίας

ΣΑΜΟΣ: Τα έργα ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού λιμανιών και αλιευτικών καταφυγίων της Σάμου θα αποτελέσουν θέμα προς συζήτηση κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης … [Read More...]