ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή προσβάσεων πεζών», έχει εκτελέσει εργασίες στην οδό Αγίων Αποστόλων στο ύψος του πάρκου Θελούδη και μέχρι το ύψος των 3ο & 8ο Νηπιαγωγείων και του 3ου Δημοτικού Σχολείου και στην οδό Μαρτύρων στο ύψος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.
Για την ομαλή διεξαγωγή των ασφαλτικών εργασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ των οχημάτων και ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ αυτών σε τμήματα της οδού Αγίων Αποστόλων όπου θα γίνει απόξεση και ασφαλτόστρωση των νέων διαβάσεων των πεζών. Αυτά τα τμήματα οριοθετούνται στο βοριοανατολικό άκρο του πάρκου και στο νότιο άκρο όπου βρίσκεται και η μια εκ των τριών εισόδων του πάρκου, καθώς και στο ύψος των Νηπιαγωγείων 3ου & 8ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου από την Κυριακή  στις  15/09/2019 που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες απόξεσης έως και την Δευτέρα στις 16/09/2019 που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πεζοί να είναι πολύ προσεκτικοί.  
Επίσης για την ομαλή διεξαγωγή των ασφαλτικών εργασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ των οχημάτων και ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ σε τμήμα της οδού Μαρτύρων στο ύψος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  όπου θα γίνει απόξεση και ασφαλτόστρωση της νέας διάβασης των πεζών από την Κυριακή  στις  15/09/2019 που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες απόξεσης έως και την Δευτέρα στις 16/09/2019 που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πεζοί να είναι πολύ προσεκτικοί. 
Επίσημαίνεται λοιπόν ότι τα επιβατικά οχήματα και μηχανάκια, που σταθμεύουν επί της οδού Αγίων Αποστόλων στη νοτινή είσοδο του πάρκου Θελούδη καθώς και στο βοριοανατολικό άκρο του πάρκου Θελούδη, καθώς και πλησίον των 3ου & 8ου Νηπιαγωγείων και του 3ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και στην οδό Μαρτύρων στο ύψος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου θα πρέπει να απομακρυνθούν και να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις σημάνσεις επί τόπου για όλες τις μέρες διενέργειας των ασφαλτικών εργασιών, για να μπορέσει να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου.
Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που θα γίνει η απόξεση σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος (σημεία νέων διαβάσεων πεζών) κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες που η ορατότητα είναι μειωμένη. Επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.
Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.
 
 
                                                                           Ο πρ/νος της Δ/νσης Τ. Υ. Δ. Χίου
                                                                                         
                                                                                          Παπαλάνης Ελευθέριος
                                                                                    ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με βαθμό Α’

Latest..

Έτοιμη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να βοηθήσει τη Λέσβο στο μεταναστευτικό – Δηλώσεις από τη Νατάσα Μπερτό

ΛΕΣΒΟΣ: Την ετοιμότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να βοηθήσει τις ελληνικές αρχές με κάθε τρόπο απέναντι στην αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς τα νησιά, δήλωσε η εκπρόσωπος … [Read More...]

Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου – Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή

ΛΕΣΒΟΣ: Σε συνεδρίαση της νέας 15μελούς Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων βορείου … [Read More...]

Παρέμβαση Χριστόφα για αύξηση πόρων στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οικον ΙΙ – Β’ κύκλος»

ΛΕΣΒΟΣ: Παρέμβαση για το ζήτημα των διαθέσιμων πόρων του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οικον ΙΙ – Β’ κύκλος» έκανε με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. … [Read More...]