ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΛΙΣΣΟ

ΧΙΟΣ : Σάββατο 17 Φλεβάρη
Ώρα 11 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου μας στην παιδική χαρά
Εργαστήρι χαρταετού .
Φτιάχνουμε παραδοσιακούς χαρταετούς με τους μικρούς μας φίλους και φίλες. Με ξύλα και χρωματιστές λαδόκολλες, δείχνουμε στα παιδιά πως κατασκευάζουμε και πετάμε «τσουρμά» !
Ώρα 18:30 στην αίθουσα του συλλόγου μας
Οι «μικροί» μας φίλοι συγκεντρώνονται στην παιδική χαρά και ντύνονται μεγάλοι ! τα παιδιά κάθε ηλικίας, θα μεταμφιεστούν με παλιά ρούχα σε «γέρους και γριές»  και με τη συνοδεία των μεγαλύτερων, θα χτυπήσουνε όλες τις πόρτες του χωριού για πειράγματα και αστεία ….όπως παλιά !
Ώρα 23:οο στην αίθουσα του ΚΑΠΗ
Ώρα για γλέντι και χορό! Όσοι επιθυμούν και αντέχουν δίνουν το παρόν στην χοροεσπερίδα που διοργανώνει το Γυμνάσιο και Λύκειο Βολισσού με ζωντανή μουσική μέχρι το πρωί !                   Τιμή εισόδου με φαγητό 10ευρώ.
Κυριακή 18 Φλεβάρη
Ώρα 16:00 στα γραφεία του συλλόγου μας στην παιδική χαρά
Πάρτι μασκέ για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους
Ώρα 18:οο στην πλατεία του Χριστού
Ραντεβού όπως κάθε χρόνο, στην πλατεία της Βολισσού για να «πιάσουμε τον διπλό» . Χορός , τραγούδι και σούμα !
Καθαρή Δευτέρα 19 Φλεβάρη
 Η μέρα για πέταγμα του χαρταετού και βόλτες στην Βολισσό , αλλά και στα φιλόξενα χωριά της Αμανής που  γλεντάνε και κερνάνε όσους επιλέγουν να τα επισκεφθούν !
 

Latest..

ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Επειδή στου Τσαντέ άμα πας θα ξαναπάς, εμείς…. ξαναπήγαμε (για το περίφημο &.κουμπί&. του)

ΙΚΑΡΙΑ: Σχεδόν ένα χρόνο σάς είχαμε μιλήσει για τον Γιάννη τον Τσαντέ και το όνειρό του να φτιάξει “λίγο από Ικαρία” στην Αθήνα. Είχαμε πάει λοιπόν σε αυτό το νέο του όνειρο και … [Read More...]

500.000 ευρώ από το Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την προμήθεια εξοπλισμού και μέσων τηλεϊατρικής

ΛΗΜΝΟΣ: Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, ενεργοποιήθηκε πρόσκληση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την … [Read More...]