ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ &.ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ 2018&.

ΧΙΟΣ : Ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων Χίου διοργάνωσε με επιτυχία τον διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα “Ναυτοσύνη 2018” 3&4 Αυγούστου 2018 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στα Καρδάμυλα της Χίου όπως και τους αγώνες κολύμβησης. Στον ιστιοπλοϊκό αγώνα πήραν μέρος 25 συνολικά αθλητές και αθλήτριες από τον Ν.Ο.Χίου, ΠΕΚΕΒ και Ν.Ο.Καρδαμύλων και πραγματοποιήθηκαν 8 ιστιοδρομίες.
Το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ παρουσία αθλητών, γονέων, φίλων και μελών του ομίλου έγινε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες και ακολούθησε κέρασμα.
Οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες αφιερώθηκαν στη μνήμη της Μάγδας Γ. Πατέρα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις διακρίσεις τους όπως και στους προπονητές τους.
Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ιστιοπλοΐας όλων των αθλητών.

Latest..

Το Εργατικό Κέντρο εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του για το θάνατο εργαζόμενου την ώρα της δουλειάς του.

ΚΩΣ: Το Εργατικό Κέντρο εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο εργαζόμενου την ώρα της δουλειάς σε μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο του νησιού (Όμιλος … [Read More...]