Αποχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης από το ΚΙΝΑΛ – Ποιοι οι λόγοι της διαφωνίας του με τη Φώφη Γεννηματά

ΛΕΣΒΟΣ:

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση που αναφέρει την αποχώρηση του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Σταμάτη Μαλέλη από το ΚΙΝΑΛ.
Για όσους βέβαια είναι στο στενό περιβάλλον του Σταμάτη Μαλέλη γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό τη δυσαρέσκεια που εξέφραζε ο ίδιος στις πολιτικές επιλογές της Φώφης Γεννηματά.
Ένας επί πλέον λόγος ήταν η defacto απόφαση της Φώφης Γεννηματά ώστε ο Σταμάτης Μαλέλης να αποσύρει την υποψηφιότητά του από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και να τον κρατήσει στην Αθήνα ώστε να βοηθήσει την προεκλογική εκστρατεία του ΚΙΝΑΛ με την υποψηφιότητά του στην Β’ Πειραιά – πολύ δύσκολη εκλογική Περιφέρεια – και να χάσει έτσι μία βέβαιη εκλογή του σαν Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.
Ο Σταμάτης Μαλέλης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την παρακάτω δήλωση.
«Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά . Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες.
Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η κ Γεννηματά όπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ .
Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία ,τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος.
Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και το Κίνημα πρέπει να είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.
Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του κόμματος.
Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω. Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω και δεν μπορώ να υπηρετήσω».

Latest..

Η Λήμνος το 1992 (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, … [Read More...]

Φεστιβάλ στο νησί της Μαστίχας

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ», για τρίτη χρονιά με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και υπό … [Read More...]

Τραυματίας σε τροχαίο στη Σάμο!

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία αρχείουΤροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός νεαρού άνδρα σημειώθηκε την Τετάρτη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο κοντά στην πόλη της Σάμου.Ι.Χ. επιβατικό … [Read More...]