Από την Κω η γυναίκα που τραυματίστηκε από την πτώση σοβά στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Νίκαιας – Σκληρή ανακοίνωση από την ΠΟΕΔΗΝ

ΚΩΣ: Από την Κω η γυναίκα (Το ζευγάρι των Κώων ζει μόνιμα με την οικογένειά του στην Αθήνα) που τραυματίστηκε από την πτώση σοβά στο κεφάλι της στο νοσοκομείο Νίκαιας. – Σκληρή ανακοίνωση από την ΠΟΕΔΗΝ
Η γυναίκα τραυματίστηκε σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ορθοπεδική Πτέρυγα του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όταν σοβάδες από το ταβάνι θαλάμου νοσηλείας ασθενών έπεσαν πάνω στο κεφάλι της. Η γυναίκα συνόδευε το παιδί της που επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr το ταβάνι του δωματίου που βρίσκεται στον 3ο όροφο κατέρρευσε με αποτέλεσμα μεγάλα κομμάτια σοβάδων να αποκολληθούν από την οροφή και να την χτυπήσουν.
Σε μια σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν η ΠΟΕΔΗΝ, κάνει λόγο για τριτοκοσμικές συνθήκες νοσηλείας πολιτών λόγω της κακής κατάστασης υποδομών και εξοπλισμού που δεν συντηρούνται, τονίζοντας πως το όλο περιστατικό αποτελεί ντροπή!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στο Νοσοκομείο Νίκαιας στην Ορθοπεδική Κλινική κατέρρευσε το ταβάνι χθες τα μεσάνυχτα σε θάλαμο νοσηλείας και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα νεαρού ασθενή που σήμερα θα χειρουργούταν.
Αν είναι δυνατόν!!!
Τριτοκοσμικές συνθήκες Νοσηλείας!!!
Οι υποδομές και ο εξοπλισμός των Νοσοκομείων είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω έλλειψης συντήρησης.
Πόσο πρέπει να φωνάξουμε για να μας ακούσει η κυβέρνηση!!!
Προτιμούν να διαθέτουν 18.600 ευρώ να βάψουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να αλλάξει κουρτίνες η κα Νοτοπούλου αντί να συντηρήσουν τα Νοσοκομεία!!!
Ντροπή!!!
{youtube}onudM3b3X3w{/youtube}

Latest..