Α. ΠΛΑΤΙΓΓΟΥ – ΣΥΛΛΑ: ΑΠ’ ΤΟ «ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ» ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΓΚΟ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΧΙΟΣ : Μια φιλοσοφία δρόμος χωρίζει τη διπλή ταχύτητα επέμβασης της διοίκησης του Νομικού Προσώπου. Απ’ τη μια χρηματοδοτεί αφειδώλευτα και προκλητικά, κατά τους υπόλοιπους Συλλόγους του νησιού, τη διοργάνωση φεστιβάλ Ταγκό στο νησί μας.
 
Απ’ την άλλη εδώ και μέρες ισχυρίζεται ότι δεν διαθέτει πόρους για να ξεχορταριάσει τους αύλειους χώρους του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Καλλιμασιά. του Σταθμού υπέβαλαν κατ’ επανάληψη το αίτημα. Τα παιδιά είναι κλεισμένα στο Σταθμό σαν τα ποντίκια, τα αγριόχορτα είναι πιο ψηλά από το μπόι τους.
 
Υπηρεσιακά η απάντηση ήταν απίστευτη: «Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι. Ας βοηθήσουν οι γονείς…» Χθες η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Οι γονείς επισκέφθηκαν τα γραφεία, διαμαρτυρήθηκαν με ένταση και πήραν την υπόσχεση ότι θα σταλεί συνεργείο, θα καθαρίσει η αυλή. Οι διαμαρτυρίες τους έπιασαν τόπο, τα συνεργεία σήμερα καθαρίζουν, λεφτά βρέθηκαν… Φωνή λαού!
 
Σαν κερασάκι στην τούρτα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες η φήμη στην Καλλιμασιά ότι ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, για να καλμάρει τις αντιδράσεις, θα κεράσει σε … αποχαιρετιστήρια εκδήλωση τους γονείς του Βρεφονηπιακού Σταθμού. Για τις πελατειακές σχέσεις … λεφτά υπάρχουν.
 
Οι ημέρες και τα έργα των κομματικών πρωτοπαλίκαρων καταγράφονται στο υποσυνείδητο των κατοίκων του νησιού μας. Δεν πρέπει το ήθος κι οι προτεραιότητες τους να μείνουν αναπάντητα.
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: Πλατίγγου – Σύλλα Αρχοντία
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο»
 
 

Latest..

Εξετάσεις για απόκτηση άδεια χειριστή πηδαλιούχου για τη διακυβέρνηση αλιευτικών σκαφών

ΙΚΑΡΙΑ: Γνωρίζουμε στους ιδιοκτήτες – κυβερνήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών ότι την Πέμπτη 06/06/2019 και ώρα 09:00 θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή … [Read More...]

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΧΙΟΣ : Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και υποψήφια Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα το πρωί, ημέρα των εκλογών, οι απελπισμένοι σκοτεινοί … [Read More...]