ΓΕΝΟΠ: «Με άριστα το 10 πήραν…11» οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ στις πληγείσες περιοχές

ΙΚΑΡΙΑ:
Υπογράφηκε σήμερα το μεσημέρι η νέα τριετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) που καλύπτει τους εργαζομένους στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 24 Ιουλίου αλλά αναβλήθηκε μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.
Μετά την υπογραφή της ΕΣΣΕ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, έδωσε συγχαρητήρια στους «συναδέλφους μας του ΔΕΔΔΗΕ που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για την επισκευή των βλαβών και την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές και με άριστα το 10 πήραν…11» ενώ ζήτησε από τη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ «να αναγνωρίσει την προσπάθεια που καταβάλλουν δεκάδες συνεργεία τεχνικών δίνοντας πραγματικά μάχη με το χρόνο ώστε οι επανασυνδέσεις να γίνουν στον ελάχιστο δυνατό χρόνο».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ, η νέα σύμβαση, που έπεται της υπογραφής των ΕΣΣΕ στη μητρική ΔΕΗ Α.Ε. και στον ΑΔΜΗΕ, χωρίς να επιλύει όλα τα προβλήματα, αποτελεί κατάκτηση των εργαζομένων για τη δεδομένη οικονομική συγκυρία.

Αναδημοσίευση από : https://www.naftemporiki.gr

Latest..