ΓΙΑΤΙ κ.κ. του ΚΚΕ ψηφίσατε ΠΑΡΟΝ για τίς 120 δόσεις και τα μέτρα Ελάφρυνσης;

ΧΙΟΣ : Απευθύνομαι ντόμπρα καθαρά και ξάστερα στούς φιλικά προσκήμενους μου την ηγεσία και τους πάμπολλους φίλους του ΚΚΕ και τούς ρωτώ γιατί δηλώσατε ΠΑΡΟΝ σε όλα τα μέτρα που παρά τις αντιθέσεις όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης τα υπερψήφισαν και εσείς νίπτετε ως άλλος  Πόντιος Πιλάτος τας χείρας σας ; Κάτι συμβαίνει ή κάτι δεν πάει καλά ή έχετε δέσει τον γάιδαρο σας ή είστε όλοι σας βολεμένοι σε έμμισθες δημοσιοϋπαλληλικές θέσεις και δεν έχετε πάρει ποτέ σας κάποιο δάνειο και φυσικά μάλλον δεν έχετε χρέη στην εφορία τα ασφαλιστικά ταμεία και τις Τράπεζες επειδή τις ασφαλιστικές σας εισφορές τις πληρώνει ο εργοδότης σας το Ελληνικό Δημόσιο χρήματα που πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι βιομηχανίες οι έμποροι και όλοι οι μικρομεσαίοι που παραδόξως συχνά τους επικαλείστε !
Σκεφτήκατε όμως μήπως υπάρχουν και μέλη του ΚΚΕ με επιχειρήσεις μικρομεσαίοι επαγγελματίες και βιοτέχνες;
 Δέν ειναι δυνατόν πάντα να βγάλετε την ουρά έξω από τα σκέλια με ένα σκέτο ΠΑΡΟΝ επειδή γνωρίζετε οτι θα υπερψηφιστούν  απο όλα τα υπόλοιπα κόμματα και θέλετε να φαίνεστε στούς οπαδούς σας οτι είστε σκληροί και ανένδοτοι έναντι της κυβέρνησης!
Είμαι  εναντίον κάθετα στην χειρότερη κυβέρνηση που είδε ποτέ ο τόπος μας με την αφαίμαξη όλων των πολιτών μας και συχνά πυκνά την κατακεραυνόνω και δέν συνδέομαι με καμιά ιδεολογική συμπάθεια με αυτούς όλους που πίνουν και ρουφούν το μεδούλι του Ελληνικού ΛΑΟΥ !
Σας βλέπω πάντοτε να είστε περιχαρακωμένοι και να φοράτε παροπίδες στις ιδεοληψίες του παλαιοκομματικού Κομμουνισμού που δυστυχώς μόνο στην ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει αφου και η Μαμά ΜΟΣΧΑ το έχει απεμπολήσει προ πολλών ετών !
Λυπούμαι που με αυτή την τακτική που κρατάτε έναντι του λαού δεν βλέπω ποτέ να ορθοποδήσετε και να ξεφύγετε από τα χαμηλά ποσοστά που πάντοτε παίρνετε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις !
Δυστυχώς βλέπω οτι είστε μια περιχαρακωμένη κάστα και με τις παρωπίδες που φοράτε δεν βλέπετε πιο μακριά από την μύτη σας !
Μας ρωτήσατε μήπως και εμάς τους φίλους σας που εχουμε μικροεπιχειρήσεις ή παιδιά άνεργα που βρεθήκαμε με όλη αυτή την οικονομική κρίση να χρωστούμε και στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία ή και στίς τράπεζες που μπορεί να βγεί σε ορισμένους το σπίτι τους στο σφυρί;
Ειλικρινά λυπούμαι πολύ και δεν θέλω λόγω της φιλίας μου με πολλούς του ΚΚΕ να σας τα ψάλλω από την καλή και την ανάποδη γιατί η διορατικότητα σας έχει μυωπία ή πρεσβυωπία λόγω ηλικίας !
Εύχομαι άλλη φορά να τολμάτε όταν ψηφίζονται μέτρα ελάφρυνσης των Ελλήνων να έχετε θετική ανταπόκριση όποια κυβέρνηση και αν κυβερνά !
Οταν ειναι τα μέτρα θετικά για την πλειοψηφία του λαού να μην είστε αρνητικοί η να κάνετε την πάπια με το ΠΑΡΟΝ ! Χίος Απόγευμα 15 Μαΐου 2019 Λευτέρης Πυκνής  ( Μαλλιάς ) Καλλιμασιώτης 

Latest..

Εξετάσεις για απόκτηση άδεια χειριστή πηδαλιούχου για τη διακυβέρνηση αλιευτικών σκαφών

ΙΚΑΡΙΑ: Γνωρίζουμε στους ιδιοκτήτες – κυβερνήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών ότι την Πέμπτη 06/06/2019 και ώρα 09:00 θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή … [Read More...]

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΧΙΟΣ : Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και υποψήφια Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα το πρωί, ημέρα των εκλογών, οι απελπισμένοι σκοτεινοί … [Read More...]