Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στην απόφαση της ΔΕΗ

ΚΩΣ :

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στην απόφαση της ΔΕΗ να αναστείλει τις διακοπές ηλεκτροδότησης στους κατοίκους της Κω, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη και τον Πρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ κ. Χατζηαργυρίου, οι οποίοι μετά τη χθεσινή μας επικοινωνία, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα που καταθέσαμε εκπροσωπώντας το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.Και οι δύο επέδειξαν αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και υπευθυνότητα.Η αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης για τους καταναλωτές της ΔΕΗ στην Κω μέχρι τις 20 Αυγούστου, είναι ένα αυτονόητο και επιβεβλημένο μέτρο.Θεωρώ όμως ότι θα πρέπει παράλληλα, μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ημερομηνίας να αντιμετωπιστούν ξεχωριστά κάποιες περιπτώσεις για να παραταθεί το μέτρο και για κάποιες άλλες περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρξει ένα νέο πλαίσιο ρυθμίσεων και διευκολύνσεων.”

Latest..

EΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΙΚΟΛΗ ΦΡΑΣΚΟΥ

ΧΙΟΣ : «Εικόνες Μητρός Ηγαπημένου» Περιήγηση στους εικονογραφικούς τύπους της Παναγίας. Έκθεση αγιογραφίας Νικολή Φράσκου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τέταρτη 2 … [Read More...]