Γ. Κίτσης: Αποσπασματικές, βεβιασμένες και άστοχες οι κινήσεις της Δημοτικής Αρχής

ΚΩΣ:
Όταν σε λίγους μήνες συμπληρώνεις σχεδόν μία δεκαετία στο τιμόνι του Δήμου της Κω (προ και μετά Καλλικράτη) και αναγάγεις σε μείζον επίτευγμα την αντικατάσταση μερικών μέτρων ασφάλτου τότε είναι βέβαιο ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όταν όπως επεσήμανα και σε προηγούμενη παρέμβασή μου δεν είσαι ικανός σχεδόν 10 μήνες μετά τον σεισμό να μαζέψεις τα σπασμένα κολονάκια από το λιμάνι και να συμμαζέψεις την εικόνα του προστατεύοντας και τους ανθρώπους που κυκλοφορούν, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά (είδαμε τι έγινε και στην περίφημη πλατεία της 7ης Μαρτίου).
Όταν μετά από σχεδόν πέντε χρόνια της δεύτερης θητείας σου δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα με την ασυνέχεια του ποδηλατόδρομου στο λιμάνι, τότε τι ακριβώς μπορείς να κάνεις, αφού και στα μεγάλα απέτυχες (μόλος, μαρίνα, κρουαζιερόπλοια, Ryanair).
Δυστυχώς η δημοτική αρχή έχει χάσει την επαφή με τους δημότες και ενεργεί σπασμωδικά χωρίς πρόγραμμα. Πιστεύει ότι στους τελευταίους μήνες της θητείας της με 5 φωτογραφίες από ασφαλτοστρώσεις και ψευτο-αναπλάσεις της δεκαετίας του 80 θα πείσει τον Κωακό λαό να την ξαναψηφίσει.
Όπως όμως μου είπε ένας φίλος τις προάλλες, παραφράζοντας το αρχαίο γνωμικό του Μένανδρου «το τρις εξαμαρτείν ουκ λαού σοφού».
Γιώργος Κίτσης
Μέλος της Δημοτικής Παράταξης
ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

Latest..

Πρόεδρος ραδιοταξί Κω- συμφωνούμε με την πρόταση του δήμου για τον περιορισμό της κυκλοφορίας στην ακτή Κουντουριώτη

ΚΩΣ: Πρόεδρος ραδιοταξί Κω- συμφωνούμε με την πρόταση του δήμου για τον περιορισμό της κυκλοφορίας στην ακτή Κουντουριώτη Η σαιζόν ξεκίνησε με μεγάλες πληρότητες –έχουμε … [Read More...]