Δήλωση της νέα βουλευτή του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα για το Νοσοκομείο Λήμνου

ΛΗΜΝΟΣ:

Ο «ενθουσιασμός» και οι φιλοφρονήσεις από τις φιέστες παράδοσης – παραλαβής των υπουργείων δεν μπορούν να κρύψουν ποια είναι «κανονικότητα» που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και την οποία δεσμεύεται να «μην γκρεμίσει» η ΝΔ.
Αυτή η «κανονικότητα» έχει φέρει στα όριά τους γιατρούς και νοσηλευτές στα Νοσοκομεία των νησιών μας, που επωμίζονται τις συνέπειες της συνεχιζόμενης υποστελέχωσης.
Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση οδήγησε και τη μοναδική Παθολόγο που υπηρετεί σήμερα στο Νοσοκομείο της Λήμνου να εφημερεύει 32 συνεχόμενες μέρες, με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται τόσο για την ίδια όσο και για τους ασθενείς του νησιού.
Η λύση που με ευκολία δρομολογείται για τη μεταφορά ενός Παθολόγου από το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης στη Λήμνο είναι η γνωστή πια συνταγή του μοιράσματος της φτώχειας, με την οποία αντιμετωπίζεται κάθε ανάλογη περίπτωση.
Οι κάτοικοι των νησιών μας δεν πρέπει να αποδεχτούν την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και να επιτρέψουν ξανά τέτοιου είδους «λύσεις».
Απαιτούμε εδώ και τώρα να δοθεί πραγματική λύση στο πρόβλημα με πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση για άμεσες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στις δημόσιες δομές υγείας του νομού μας.
Μυτιλήνη 13 Ιουλίου 2019
Μαρία Κομνηνάκα
Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΚΚΕ

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Το 4ο Pramnos Basketball Camp »Bogrinho» 2019 σε βίντεο

ΙΚΑΡΙΑ: Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία. Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του … [Read More...]

Τουρκία προς ΕΕ: «Σταματήστε τις κυρώσεις γιατί ανοίγουμε τα σύνορα & σας βουλιάζουμε με αλλοδαπούς μέσα σε 6 μήνες»!

ΛΗΜΝΟΣ: Με άνοιγμα των συνόρων της απειλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση η Τουρκία, το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης! Ο … [Read More...]