Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Ικαρίας κ. Νικολάου Καλαμπόγια για τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής»

ΙΚΑΡΙΑ:

Ακούγονται πολλά όσον αφορά αν είμαι ανεξάρτητος ή <<ανεξάρτητος>>.  Να επαναλάβω για μια ακόμη φορά. Είμαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
Η Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής είναι ένας ανεξάρτητος Δημοτικός συνδυασμός. Έτσι ξεκίνησε το 2010, έτσι αποφάσισαν τα στελέχη της, το απέδειξαν στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια και έτσι συνεχίζουμε.
Τόσο εγώ, όσο και οι υποψήφιοι της Πανικαριακής Ενότητας Αλλαγής δεσμευόμαστε απέναντι στους συμπατριώτες μας ότι αυτά που προέχουν είναι η αγάπη για τον τόπο μας, η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς, ο σεβασμός στους συμπολίτες μας, η προστασία των δημοτικών συμφερόντων και η προάσπιση του κοινού οφέλους.
Η Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής είναι ο δημοτικός συνδυασμός για όλους τους Ικαριώτες και δεσμεύεται ότι θα είναι έτσι μέχρι το τέλος.
Είμαι περήφανος που δίνουμε αυτό τον αγώνα ανεξάρτητοι, χωρίς κανένα  μηχανισμό πίσω μας, χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς κανένα χρέος σε κανέναν παρά μόνο στους Ικαριώτες.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ

Latest..

NEOΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ Ο Γ. ΔΑΝΙΗΛ

ΧΙΟΣ : Νέος δήμαρχος Οιννουσών εξελέγη ο Γ. Δανιήλ, ο οποίος επικράτησε με 47 ψήφους επί του Μ. Μαγγανά. Ο Γ. Δανιήλ ήταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014, χωρίς να καταφέρει να … [Read More...]