Δήμος Κω: Άμεση και αποτελεσματική η παρέμβαση της Δομής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Αντιμάχεια.

ΚΩΣ:
Άμεση και αποτελεσματική η παρέμβαση της Δομής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Αντιμάχεια.’’

Αστραπιαία ήταν η αντίδραση της Δομής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς κοντά στο 543 στρατόπεδο στην Αντιμάχεια.
Το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου, το προσωπικό και οι εθελοντές έφτασαν πρώτοι στο χώρο της πυρκαγιάς και άρχισαν να επιχειρούν αμέσως για να την περιορίσουν και να τεθεί υπό έλεγχο ενώ ταυτόχρονα κινητοποιήθηκαν και τα μηχανήματα του Δήμου Κω.
Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν, απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο σημαντική και καθοριστική είναι η συμβολή της.
Γραφείο Τύπου

Latest..

Πρόεδρος ραδιοταξί Κω- συμφωνούμε με την πρόταση του δήμου για τον περιορισμό της κυκλοφορίας στην ακτή Κουντουριώτη

ΚΩΣ: Πρόεδρος ραδιοταξί Κω- συμφωνούμε με την πρόταση του δήμου για τον περιορισμό της κυκλοφορίας στην ακτή Κουντουριώτη Η σαιζόν ξεκίνησε με μεγάλες πληρότητες –έχουμε … [Read More...]