Δήμος Λήμνου: Ανακοίνωση – Χρήση κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού-παραλιών

ΛΗΜΝΟΣ:

 
 Για την υποβολή αίτησης προς τον Δήμο σχετικά με την μεταβίβαση του δικαιώματος της απλής χρήσης των κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού – παραλίας του Δήμου Λήμνου.
 
            Καλούνται όσοι είναι ιδιοκτήτες όμορων επιχειρήσεων, όπως αυτή νοείται στην ΚΥΑ ΔΔΠ0007378/0454ΒΕΞ2017 και έχουν το δικαίωμα της χρήσης του κοινόχρηστου χώρου (αιγιαλός –παραλία) έμπροσθεν του καταστήματός τους, άνευ δημοπρασίας, να προσέλθουν και να υποβάλλουν σχετική αίτηση για την μίσθωση του χώρου έως την 15η Μαρτίου του 2019.
 Η διαχείριση του αιγιαλού και παραλίας θα γίνει με τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 2971/2001, της αριθ.ΔΔΠ0007378/0454ΒΕΞ2017/11-05-2017 ΚΥΑ και της αριθ. ΔΔΠ0008470/0514Β/ΕΞ2017/31-05-2017 τροποποιητικής αυτής, τις οποίες μπορούν  να παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι  από την υπηρεσία μας.
Τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν κάθε αίτηση είναι τα εξής:

Τοπογραφικό διάγραμμα της ιδιοκτησίας του ή σκαρίφημα στο οποίο να απεικονίζεται η ακριβής θέση του τμήματος αιγιαλού που επιθυμεί να μισθώσει έμπροσθεν της επιχ/σής του και της ιδιοκτησίας του.
Άδεια λειτουργίας της επιχείρησης
Έναρξη επιτηδεύματος.
Δημοτική ενημερότητα.

                                                                                          Ο Δήμαρχος
 
 
                                                                                    Δημήτριος Μαρινάκης

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Ο Δημήτρης Καζάκης στις 2/3 στη Σάμο

ΣΑΜΟΣ: Ομιλία του προέδρου του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στην πόλη της Σάμου.Η ομιλία θα αρχίσει στις 7 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του … [Read More...]

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΣ &.ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΞΙΩΝ&. ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΧΙΟΣ : Την πρώτη φουρνιά υποψηφίων ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Ανεξάρτητος και Υπερκομματικός Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Κ. Τριαντάφυλλος. Αρκετά από τα πρώτα ονόματα που … [Read More...]