#Δίεση για το «Κλειστό στο Πυλί»: Διαρκές αίτημα των δημοτών και της παράταξης – Ο δήμος να μεριμνήσει τάχιστα για την αξιοποίηση της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Οικονομίας

ΚΩΣ:
Είναι γνωστό σε όλους ότι, ως δημοτική παράταξη, τα τελευταία τρία χρόνια αξιώνουμε με κάθε τρόπο από την κεντρική εξουσία τη δημιουργία ενός κλειστού γυμναστηρίου στο Πυλί.
Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι το εν λόγω έργο συμπεριλαμβανόταν και στη συνολική πρόταση της #Δίεσης που αφορούσε την ένταξη έργων στο «ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα».
Υπό αυτό το πρίσμα, χαιρετίζουμε την απόφαση του Αν. Υπουργού κ. Χαρίτση για τη χρηματοδότηση της ανέγερσης προπονητηρίου στο Πυλί, μέσα από το εξειδικευμένο πρόγραμμα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, όπως αυτό ανακοινώθηκε σε σχετικό δελτίο τύπου από τον βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Ηλία Καματερό.
Τέλος, θεωρούμε αυτονόητο ότι ο δήμος θα πράξει τα δέοντα για την έγκαιρη αξιοποίηση της χρηματοδότησης, η οποία ανέρχεται κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση, η #Δίεση δεν θα σταματήσει να διεκδικεί και να πιέζει προς πάσα κατεύθυνση μέχρι το αίτημα αυτό να γίνει πράξη.
Είναι ένα έργο που το χρωστάμε στο Πυλί.
Είναι ένα έργο που το χρωστάμε στη νεολαία όλου του νησιού.

Γραφείο τύπου #Δίεση

Latest..

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, και ώρα 8:30μ.μ το χορευτικό και το χορωδιακό τμήμα του Φάρου Βαρβασίου, θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια της Ερυθραίας Μικρά Ασίας στην … [Read More...]

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΧΙΟΣ : Όπως για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 17-08-2018 έως και την Κυριακή 19-08-2018, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας … [Read More...]