Δείτε τη Συνέντευξη τύπου για τη μείωση των τελών και τις νέες υπηρεσίες ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης στις οικονομικές συναλλαγές των δημοτών με το Δήμο

ΚΩΣ: “Συνέντευξη Τύπου της Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Παπαχρήστου για τη μείωση των τελών και τις νέες υπηρεσίες ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης στις οικονομικές συναλλαγές των δημοτών με το Δήμο.”
Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κω κ. Ευτέρπη Παπαχρήστου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στις 12 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αντικείμενο της συνέντευξης τύπου η πρόταση για τη μείωση και τον εξορθολογισμό των δημοτικών τελών αλλά και οι νέες υπηρεσίες ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης για τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών με το Δήμο Κω που δίνουν τη δυνατότητα ταχείας και άμεσης εξυπηρέτησης στους πολίτες χωρίς ταλαιπωρία και μετακινήσεις.

{youtube}6O9IjXImbVE{/youtube}

Latest..

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ

ΧΙΟΣ : Το Εργατικό Κέντρο Χίου στηρίζει την απόφαση του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Χίου «ο Άγιος Ιωάννης» για την συμμετοχή στην απεργία την Τετάρτη 14/11/2018 … [Read More...]