Δείτε το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο των «Ράδιο Αρβύλα»

ΚΩΣ: Οι «Ράδιο Αρβύλα» όπως είχαν ανακοινώσει έβγαλαν στο κανάλι τους στο Youtube το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο της εκπομπής.
«Αυτό είναι το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο «Ράδιο Αρβύλα» στην 12ετή ιστορία της εκπομπής. Φτιάχτηκε με λιγότερα μέσα, έχει μικρότερη διάρκεια, είναι πιο «χειροποίητο», αλλά ελπίζουμε έστω και έτσι να σας αρέσει.
Σε αυτό το επεισόδιο θα σας παρουσιάσουμε το υλικό που δημιουργήσαμε από Οκτώβριο, ως Δεκέμβριο σχετικά με το πρόγραμμα – έμπνευση: GNTM. Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε με ένα ζωντανό live streaming επεισόδιο επικαιρότητας (ελπίζουμε να τα καταφέρουμε). Ας «ζεσταθούμε» όμως με το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16 – Μοιραστείτε το…» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

eleftherostypos.g

Latest..

Μπάσκετ: Ορισμοί Αγώνων

ΣΑΜΟΣ: Πρωτάθλημα Παίδων 5η αγωνιστική Β’ όμιλος ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ Σάββατο 22/02/20 17:30 ΚΔΓ Αγ. Κηρύκου. ΑΣ ΠΡΑΜΝΟΣ – ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ Σάββατο 22/02/20 17:00 ΚΔΓ Αγ. Κηρύκου. … [Read More...]

Ποδόσφαιρο : Ποινολόγιο

ΣΑΜΟΣ: Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΣ κατά τη συνεδρίαση της, την Τρίτη   18/02/20 αποφάσισε  :Α - Επιβάλλει  Ποινή αποκλεισμού και χρηματική σε ποδ/στές ως … [Read More...]