Δείτε live στο LimnosReport την συζήτηση – «Debate» της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου με τους υποψήφιους Δημάρχους!

ΛΗΜΝΟΣ:

Το LimnosReport θα μεταδώσει σήμερα ζωντανά την συζήτηση – «Debate» της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου με τους υποψήφιους Δημάρχους Λήμνου, (και εκπροσώπους) στις 19:30, όπου θα τους θέσουν ερωτήσεις σχετικά με τον Τουρισμό στο νησί μας.
Το LimnosReport πάντα παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που αφορούν την Λήμνο, σεβόμενο την σπουδαιότητα των επερχομένων αυτοδιοικητικών εκλογών τον ερχόμενο Μάιο για το μέλλον του νησιού, αλλά και θέλοντας να μεταφέρει ακριβώς τα λόγια των υποψηφίων στους αναγνώστες του ώστε να έχουν ιδία άποψη επέλεξε την ζωντανή μετάδοση της συζήτησης – «Debate»
Την ίδια στιγμή θα μπορείτε να δείτε ζωντανά την συζήτηση- «Debate», μέσω του facebook του LimnosReport, αλλά και σε αυτό το άρθρο που διαβάζετε τώρα.

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Αυτή είναι η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Σαράντη Πανταζη (έγγραφο -φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Πριν από λίγη ώρα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου, πριν τις εκλογές, ο Σαράντης Πανταζής κατέθεσε εν μέσω αντεγκλήσεων και διαξιφισμών (θα επανέλθουμε με … [Read More...]

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ

ΧΙΟΣ : Τέλος στους μπαζότοπους, τέλος στα μπάζα και στην ανεξέλεγκτη απόθεση τους στο νησί της Χίου βάζει η άδεια που έλαβε η ΑΝΑΚΕΜ για ανακύκλωση των ΑΕΚΚ. Το γνωστό Σύστημα … [Read More...]