Δεν θα περάσει ο Φασισμός. Όχι στην παραχώρηση δημοτικού χώρου της Καλύμνου στους νεοναζί

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλύμνου «Η Πρόοδος» Ομάδα Αλληλεγγύης, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
Η απόφαση του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Καλυμνίων χτες, 15-5-2019, για παραχώρηση δημοτικού χώρου ενόψει των εκλογών στη ναζιστική οργάνωση, Χρυσή Αυγή, αποτελεί προσβολή στην Ιστορία κι εμπαιγμό στη Δημοκρατία.
Κανένα επιχείρημα περί τάχα ισονομίας ή εφαρμογής εγκυκλίων δεν μπορεί να αποτελεί βάση για το ξέπλυμα στη συνείδηση του λαού μιας εγκληματικής οργάνωσης, που βρίσκεται στα εδώλια των φονιάδων.
Ήταν και είναι  υποχρέωση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου συνολικά και όσων δημοτικών παρατάξεων το απαρτίζουν ειδικά, να πάρουν την πολιτική απόφαση ότι οι επίγονοι του μεγαλύτερου σφαγέα στη σύγχρονη  Ιστορία της ανθρωπότητας, οι νοσταλγοί των κρεματόριων και των σκοπευτήριων, δεν έχουν θέση στις ανθρώπινες κοινωνίες.
Με μια πολιτική απόφαση αυτονόητης ιστορικής αξιοπρέπειας, κανένας υπάλληλος δεν θα μπορούσε να επικαλεστεί  υπαλληλική διεκπεραίωση.
Το χρέος μας απέναντι στην Ιστορία και τη μελλοντική πορεία της ανθρωπότητας δεν ανατίθεται σε υπαλλήλους και δεν  είναι ζήτημα
υπαλληλικών διεκπεραιώσεων.
Καταγγέλλουμε πρώτα την 24923/04-4-2019 εγκύκλιο του Υπουργού Εσωτερικών, που δεν εξαίρεσε την εγκληματική οργάνωση από τις προεκλογικές παραχωρήσεις, με απόφαση της ολομέλειας της Βουλής.
Καταγγέλλουμε τις δημοτικές αρχές που κρύβονται πίσω από μια εγκύκλιο ή ακόμη χειρότερα προσυπογράφουν, αμαυρώνοντας και τις έννοιες της ισονομίας και της δημοκρατίας.
Οι λαοί πλήρωσαν πολύ ακριβά την προηγούμενη ιστορική απάθεια των ηγεσιών τους απέναντι στους φονιάδες και τον υπόκοσμο που έσπειραν θάνατο και τρόμο.
Όσοι ανέχονται είναι συνένοχοι.
Όσοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στηρίζουν είναι υπόλογοι.
Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση.
Καλούμε όλο το λαό να υπερασπιστούμε την ιστορία, την αξιοπρέπεια μας  και την προοπτική των παιδιών και του τόπου μας. 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
Νίνα Γεωργιάδου       Πόπη Γαλανομάτη
Κοινοποίηση:Κάνε Like στο:Μου αρέσει! Φόρτωση…
Σχετικά

Latest..

Εξετάσεις για απόκτηση άδεια χειριστή πηδαλιούχου για τη διακυβέρνηση αλιευτικών σκαφών

ΙΚΑΡΙΑ: Γνωρίζουμε στους ιδιοκτήτες – κυβερνήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών ότι την Πέμπτη 06/06/2019 και ώρα 09:00 θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή … [Read More...]

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΧΙΟΣ : Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και υποψήφια Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα το πρωί, ημέρα των εκλογών, οι απελπισμένοι σκοτεινοί … [Read More...]