ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ SKY EXPRESS ΜΕ ΤΗΝ AIR FRANCE ΚΑΙ ΤΗΝ KLM

ΧΙΟΣ : Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Κ. Τριαντάφυλλος με αφορμή τη συνεργασία της της ελληνικής εταιρείας Sky Express με τον γαλλικό αερομεταφορέα Air France και την ολλανδική KLM έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η διασύνδεση του νησιού μας με τις τουριστικές αγορές της Ευρώπης είναι θεμελιώδους σημασίας για την τουριστική ανάπτυξη της Χίου. Στην κατεύθυνση αυτή η συμφωνία της ελληνικής εταιρείας Sky Express με τον γαλλικό αερομεταφορέα Air France και την ολλανδική KLM, η οποία αφορά σε ένα codeshare agreement, μεταξύ αεροπορικών εταιριών, είναι εξόχως σημαντική.
Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι κάτι αντίστοιχο συνέβηκε και πέρυσι με την Sky Express και την Germania από Νυρεμβέργη με πενιχρά αποτελέσματα για το νησί μας.
Σήμερα οφείλουμε όλοι περισσότερο από ποτέ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον τη δυνατότητα που μας δίνεται μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία της Sky Express. Αυτό μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από άμεση, συστηματική, εντατική, στοχευμένη προβολή (μέσω σύγχρονων μέσων) στις αγορές της Γαλλίας και της Ολλανδίας, προκειμένου να ενδυναμώσουμε το τουριστικό μας προϊόν, προβάλλοντας όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει το νησί μας έναντι των λοιπών 23 νησιωτικών προορισμών της εγχώριας αγοράς μας.
Σε κάθε περίπτωση η στρατηγική του νησιού πρέπει να είναι σταθερή: Η προσέλκυση, μέσω συντονισμένων ενεργειών σε συνεργασία με τους τοπικούς επαγγελματίες, tour operators και πράκτορες, απευθείας πτήσεων από τις τουριστικές αγορές της Ευρώπης και όχι μόνο.»

Latest..

Πάσχα στα… μαυροπαπουτσίδικα

ΧΙΟΣ : Θα γυρίσω τον χρόνο λίγο πίσω. Στη δεκαετία του 1960. Το σκηνικό των παιδικών μου αναμνήσεων σε τούτο το άρθρο είναι τα καταστήματα στους πρώτους κάθετους δρόμους, αριστερά … [Read More...]