Δημήτρης Σφενδύλης: Με ομαδική δουλεία «ήρθαν» οι Γαλάζιες σημαίες! Συγχαρητήρια!

ΛΗΜΝΟΣ:

Η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίησή της και να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια για την κατάκτηση και φέτος της Γαλάζιας Σημαίας για τις  παραλίες Πλατύ, Θάνος, Εβγάτης, Άγιος Ιωάννης  αλλά και για πρώτη φορά και για την παραλία Ρηχά Νερά.
Ένας δύσκολος στόχος και μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική, το Δήμο Λήμνου και τις υπηρεσίες του.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν και έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες ώστε να κερδίσουμε και φέτος τις Γαλάζιες σημαίες και φυσικά τουςΔημότες  μας  και τους υπεύθυνους των ακτών οι οποίοι ο καθένας με την δική του συμβολή βοήθησαν στην κατάκτηση των σημαιών.
Οι πέντε γαλάζιες σημαίες των παραλιών του Δήμου Λήμνου συμπεριλαμβάνονται στις 515 βραβευμένες ακτές όλης της Ελλάδας οι οποίες την φέρνουνε για το 2019 στη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες.
 
Ο πρόεδρος, Δημήτρης Σφενδύλης

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Εξετάσεις για απόκτηση άδεια χειριστή πηδαλιούχου για τη διακυβέρνηση αλιευτικών σκαφών

ΙΚΑΡΙΑ: Γνωρίζουμε στους ιδιοκτήτες – κυβερνήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών ότι την Πέμπτη 06/06/2019 και ώρα 09:00 θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή … [Read More...]

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΧΙΟΣ : Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και υποψήφια Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα το πρωί, ημέρα των εκλογών, οι απελπισμένοι σκοτεινοί … [Read More...]