Διαμαρτυρία-Καταλήψεις στα σχολεία και του Ευδήλου

ΙΚΑΡΙΑ: Παράλληλα με την Κατάληψη στο Γυμνάσιο-Λύκεο Αγίου Κηρύκου την εβδομάδα 4 Νοεμβρίου μεχρι και σήμερα Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2019 (δδείτε εδώ), κινητοποιήσεις είχαμε και στον Εύδηλο με Κατάληψη το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη (4,5/11)στο Γυμνάσιο Ευδήλου, και Πέμπτη Παρασκευή (7,8/11) το Λύκειο Ευδήλου. Όλη την εβδομάδα σε Κατάληψη βρισκόταν και το ΕΠΑΛ Ευδήλου.
Τα αιτήματα αφορούν κυρίως τις μεταφορές των μαθητών (θέμα που είχε απασχολήσει και την προηγούμενη σχολική περίοδο τους Γονεις και Μαθητές με κινητοποιήσεις στο Επαρχείο Ικαρίας).
Ο Σύλλογος Γονέων Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ Ευδήλου έστειλε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου Εξαιρετικά Επείγον αίτημα-επιστολή με το Θέμα των μαθητών προς τον Περιφερειάρχη και Έπαρχο Ικαρίας κ.Μουτζούρη προς την επίλυση του θέματος.

Παράλληλα με τα αιτήματα των Γονέων και Μαθητών για την κατάσταση στις μεταφορές των μαθητών υπάρχουν και άλλα αιτήματα (κυρίως στο Γυμνάσιο του Ευδήλου) με σοβαρά κτηριακά προβλήματα, ελλείψεις σε συντήρηση και καθαριότητα, και ελλείψεις καθηγητών.
Αναζητούνται λύσεις και απαντήσεις σε αυτό το μεγάλο θέμα καθώς η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και τα προβλήματα παραμένουν και αυξάνονται με τη πάροδο του χρόνου.

Latest..

Εντός έδρας ήττα για τον Πράμνο απέναντι στο ποιοτικό Καρλόβασι για την 3η Αγωνιστική

ΙΚΑΡΙΑ: Την ήττα γνώρισε η ομάδα του ΑΣ Πράμνου απέναντι στην ομάδα του ΑΕ Καρλοβάσου για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Σάμου στο Δημοτικό Κλειστό … [Read More...]

Ψύλλοι στ' αυτιά μου μπήκανε…

ΧΙΟΣ : Σχολιάζοντας το άρθρο του Αιμιλιανού Ευαγγελινού στην ΑΛΗΘΕΙΑ με τίτλο  (Ένταση και προβλήματα στο Νοσοκομείο Χίου) πραγματικά μου μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά. Από πού … [Read More...]