Διευκρίνηση για μη δημοσίευση Δελτίων Τύπου από συνδυασμούς Δήμου και Περιφέρειας

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο λαός ενημερώνεται με το χωνί για τον ερχομό του αγγλικού στόλου.
Πάντα στις προεκλογικές περιόδους λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος και οι περισσότεροι πολίτες θέλουν να ενημερωθούν, αλλά και οι υποψήφιοι συνδυασμοί θέλουν να επικοινωνήσουν με το κοινό και αποστέλλουν από τα γραφεία τύπου τους τα δελτία τύπου που αναφέρονται σε διάφορες παρεμβάσεις, δραστηριότητες και ανακοινώσεις.
Αυτή τη στιγμή για άγνωστους λόγους, στο e-mail του Plomarinews.gr δεν έρχονται μηνύματα από όλους τους συνδυασμούς της Περιφέρειας και του Δήμου, οπότε δεν είναι εφικτό να δημοσιεύσουμε κείμενα που αφορούν παρεμβάσεις, δραστηριότητες και ανακοινώσεις, διότι δεν τα λαμβάνουμε. Όμως λόγο τοπικού χαρακτήρα δεν δημοσιεύουμε ούτως ή άλλως όλα τα δελτία τύπου, διότι δεν αφορούν όλα το Δήμο και την περιοχή μας.
Ήδη έχουμε ξεκινήσει να ενημερώνουμε τους συνδυασμούς για το θέμα αυτό. Είναι αδιανόητο να έχουν αναλάβει πόστο σε γραφεία τύπου επαγγελματίες από το χώρο της δημοσιογραφίας και επικοινωνίας και να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εμείς ως blog θέλουμε να ενημερώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους πολίτες, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη πλευρά μας. Το Plomarinews.gr είναι ένα blog που φέτος θα κλείσει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας, το οποίο είναι από τα μακροβιότερα ηλεκτρονικά μέσα της Λέσβου και βασίζεται και στη συμμετοχή των πολιτών με σκοπό την ανάδειξη θεμάτων και προβλημάτων που αφορούν τη μικρή μας κοινωνία με σκοπό την λύση τους, αλλά και την τουριστική προβολή του Πλωμαρίου μέσα από τον τουριστικό μας οδηγό. Αν κάποιοι λειτουργούν έτσι τώρα, αν αύριο γίνουν δημοτική αρχή μόνοι τους ή με εταίρο, οι οιωνοί δεν είναι θετικοί αν ξεκινάμε έτσι. Επίσης όσοι θα εκλεγούν από τη Τοπική Κοινότητα και Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου, θα πρέπει να έχουν και μεταξύ τους και με το blog μια καλή επικοινωνία και συνεργασία για το καλό της πόλης μας.

Previous articleΑνακοινώθηκαν ονόματα υποψηφίων από το συνδυασμό του Γιάννη Σπιλάνη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

Συμβαίνει τώρα: Αυτό είναι το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Μαρινάκη (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτό είναι το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Δημήτρη Μαρινάκη στην κεντρική αγορά της Μύρινας Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μπήκε … [Read More...]