Διευκρινήσεις με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο στις 03/12/2018

ΧΙΟΣ : Στο Δημοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη τη Δευτέρα 03/12/2018, υπονοήθηκε η μη νομιμότητα του ρόλου μου ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χίου. Αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω δημόσια, επειδή μια τέτοια ανυπόστατη αναφορά θεωρώ ότι δεν προσβάλλει μόνο εμένα προσωπικά αλλά όλο το Δ.Σ. και τον Σύλλογο Γονέων. Κυρίως όμως, το να καταφέρεται ένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια σε Συλλόγους Γονέων και σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αποπροσανατολίζει την κουβέντα για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, όπως αυτό που αφορά στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Χίου, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τα σχολεία του νησιού.
Τέτοιες προσπάθειες αποπροσανατολισμού πιστεύω ότι οι γονείς μπορούν να τις αντιληφθούν. Και στον αντίποδα να δράσουν για ενεργούς και μαζικούς Συλλόγους προς όφελος των παιδιών.

Latest..

ΚΚΕ ΚΩ: Προβολές του ντοκιμαντέρ &.Ο Δρόμος Μας&., αφιερωμένο στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ

ΚΩΣ: Σας προκαλούμε στις προβολές του ντοκιμαντέρ "Ο Δρόμος Μας", αφιερωμένο στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 10/12 στις 8μμ και Τετάρτη … [Read More...]