Δράσεις – Ενημερώσεις του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου υπέρ του Εμβολιασμού

ΛΗΜΝΟΣ:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου ενημερώνει ότι αποφάσισε να πραγματοποιήσει δράσεις ευαισθητοποίησης των κατοίκων του νησιού μας υπέρ του εμβολιασμού.
Συγκεκριμένα θα λάβουν χώρα οι παρακάτω δράσεις:
 
            (1) Λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου για την πληροφόρηση του κοινού και την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από ιατρούς, μέλη του ΙΣ Λήμνου. Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Υψιπύλης το Σαββάτο 9/11/2019 από τις 11.00 – 13.00. Υπεύθυνη δράσης – επικοινωνίας ορίζεται η παιδίατρος κ.Κατσώνη Μάλαμα.
 
            (2) Ενημερωτικές 10λέπτες συνεντεύξεις από ιατρούς  του ΙΣ Λήμνου σε τοπικά ραδιόφωνα, οι οποίοι θα απαντούν σε ερωτήσεις και θα αποσαφηνίζουν έννοιες ώστε να γίνει κατανοητή η χρησιμότητα του εμβολιασμού. Υπεύθυνη δράσης-επικοινωνίας ορίζεται η παιδίατρος κ.Φαρμάκη Ελένη.
 
            Απώτερος σκοπός των παραπάνω δράσεων είναι φυσικά η αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού τόσο των ευπαθών ομάδων αλλά και η ορθή εφαρμογή του προγράμματος εμβολιασμού των κατοίκων της Λήμνου.

            Πρέπει να γίνει άμεσα κατανοητό από όλους μας ότι οφείλουμε να θωρακίσουμε την υγεία των κατοίκων του νησιού μας και αυτό είναι υπόθεση όλων μας!
 
 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Ο ρόλος της Λήμνου στην εκστρατεία της Καλλίπολης αναδεικνύεται με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο

ΛΗΜΝΟΣ: Η προσπάθεια που καταβάλλουν εδώ και χρόνια ομογενείς και Αυστραλοί πολιτικοί αλλά και στρατιωτικοί για να αναδειχθεί ο ρόλος της Λήμνου στην εκστρατεία της Καλλίπολης … [Read More...]

Δ. Αβρομόπουλες: προτεραιότητες η αποσυμφόρηση των νησιών και η η αύξηση θέσεων στην ηπειρωτική χώρα

ΛΕΣΒΟΣ: Στην κατάσταση των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης στα ελληνικά νησιά και ειδικότερα στη Μόρια αναφέρθηκε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και … [Read More...]