ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΧΙΟΣ : Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Συνεργασία επαγγελματία ψυχικής υγείας με διερμηνέα / μεταφραστή στην προσφυγική συνθήκη».
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν άμεσα σε δομές για πρόσφυγες και μετανάστες, σε επαγγελματίες υγείας που εργάζονται σε πλαίσια ψυχικής υγείας και σε διερμηνείς /μεταφραστές που συνεργάζονται ή πρόκειται να συνεργαστούν με επαγγελματίες / δομές που προσφέρουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας / φιλοξενούν πρόσφυγες.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εισαγωγή και εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές και κατευθυντήριες οδηγίες που διέπουν την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ επαγγελματιών / ψυχικής υγείας με διερμηνείς / μεταφραστές στην προσφυγική συνθήκη.
Τόπος: Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος
Χρόνος: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 , 13:00 μμ – 18:00 μμ
Διάρκεια: 5 ώρες
Εισηγήτρια: Μαριάννα Ασημακοπούλου, Ψυχολόγος, Κέντρο Ημέρας «ΒΑΒΕΛ»
Εγγραφές δεκτές μέχρι: 14 Δεκεμβρίου 2018
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ
Πρόγραμμα, Ενημερωτικό Έντυπο, Δήλωση Συμμετοχής διαθέσιμα στο https://kpechios.gr/ta-nea/49-tmima-epistimonikis-tekmiriosis-kai-ekpaidefsis/511-synergasia-epaggelmatia-psyxikis-ygeias-me-metafrasti

Latest..