Δύο τροχαία ατυχήματα στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ: Σήμερα (11-07-2018) στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης – Θερμής στη Λέσβο, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 30χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ένας 43χρονος ημεδαπός.Από τη σύγκρουση των οχημάτων τραυματίσθηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.
Χθες (10-07-2018) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Μυτιλήνη, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 51χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε μία 41χρονη ημεδαπή.Από τη σύγκρουση των οχημάτων τραυματίσθηκε η οδηγός της μοτοσικλέτας, η οποία ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.
.

Latest..

Ο Κόττορας στον ΑΟ Πολυκράτη

ΣΑΜΟΣ: Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Πολυκράτη, έφερε στην ομάδα τον έμπειρο τερματοφύλακα Νίκο Κόττορα. Η ενίσχυση προχωρεί σύμφωνα με το πλάνο των … [Read More...]