ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ

ΧΙΟΣ : Σε ανάμνηση του αγώνα του εθελοντικού σώματος μαχητών από τα Βουρλά της Μ. Ασίας στην Απελευθέρωση του νησιού μας το 1912, ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη ο Φάρος, υποδέχεται Μέλη της Ένωσης Βουρλιωτών Μικράς Ασίας (με έδρα την Αθήνα), τα οποία θα συμμετάσχουν στις επετειακές εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια του νησιού μας.
Στα πλαίσια της επίσκεψής τους στο νησί μας, θα επισκεφθούν το Φάρο Βαρβασίου την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στις 7:00 μ.μ. όπου για την υποδοχή τους θα πραγματοποιηθεί ομιλία με τίτλο:
« Ο Ρόλος των Εθελοντικών Σωμάτων στην Απελευθέρωση του νησιού μας το 1912 : η περίπτωση των Βουρλιωτών» από τον κ. Μιχαηλίδη Ανδρέα. Αντίστοιχα θα μιλήσει και ο Πρόεδρος της Ένωσης Βουρλιωτών κ. Καραλής Φώτης για τα «Βουρλά της καρδιάς μας», με την προβολή ανάλογου οπτικού υλικού.
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα Ανδρέας Αξιωτάκης, μια βραδιά αφιέρωμα στα Βουρλά και στη Χίο.
 

Latest..

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ

ΧΙΟΣ : Το Εργατικό Κέντρο Χίου στηρίζει την απόφαση του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Χίου «ο Άγιος Ιωάννης» για την συμμετοχή στην απεργία την Τετάρτη 14/11/2018 … [Read More...]