Εκλογοαπολογιστική συνέλευση Συλόγου Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου

ΛΕΣΒΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΕΣΒΟΥ- ΛΗΜΝΟΥ
Μυτιλήνη 01/10/2018
    Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας σε τακτική γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση την  Τετάρτη  10 Οκτωβρίου    στις 19:30 το  Απόγευμα στην αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλλης» στο Επιμελητήριο Λέσβου. 
       Σας καλούμε στην εκλογοαπολογιστική  Γενική μας Συνέλευση για να εκλέξουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και  να σας ενημερώσουμε για τις μέχρι τώρα δράσεις μας αλλά και τις προοπτικές.    Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της πολυαναβληθείσας πρώτης Δίκης για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Τόπου μας αυτό της Συνεταιριστικής μας Τράπεζας.            Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για την συνέχιση της προσπάθειάς μας .• Να κάνουμε τις επιλογές μας . • Να αποφασίσουμε για την  στάση μας στις Δίκες που ακολουθούν . • Να διεκδικήσουμε να πληρώσουν οι ένοχοι τη ζημιά της Τράπεζας και  όχι οι μέτοχοι.
Να λάμψει η Δικαιοσύνη για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα Πελατειακών σχέσεων και  διαφθοράς με κατασπατάληση λαϊκού χρήματος .
Βάζουμε τους στόχους και βαδίζουμε μπροστά !
  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤετάρτη  10 Οκτωβρίου    στις 19:30 το  Απόγευμα στην αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλλης» στο Επιμελητήριο Λέσβου. 
Το Δ.Σ.Του Συλλόγου ΜεριδιούχωνΣυνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου.
Ημερομηνία Εκδήλωσης: Τετ, 10/10/2018 – 19:30

Latest..

Χρηματοδότηση 8.000.00 ευρώ για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις σε Σάμο και Β. Αιγαίο

ΣΑΜΟΣ: Με 8 εκατομμύρια ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα ενισχυθούν τουριστικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη Σάμο και τα άλλα νησιά των νομών … [Read More...]