Ελεονώρα Γεώργα: Οι επαγγελματίες εστίασης, θα είναι παρόντες πάντα στο τραπέζι της δημάρχου με τους λοιπούς φορείς του τόπου.

ΛΗΜΝΟΣ:

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης, η υποψήφια δήμαρχος Λήμνου Ελεονώρα Γεώργα με υποψηφίους συμβούλους της συμμετείχαν τη Δευτέρα 13/5 στην ανοιχτή αυτή συζήτηση.Κατά τη διάρκειά της,  οι επαγγελματίες εξέφρασαν την έντονη αγωνία τους για το υψηλό κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεών τους,τα τέλη ύδρευσης,τη νομοθεσία που διέπει την ανάπτυξη της δραστηριότητας στις παραλίες,θέματα καθαριότητας,χώρων στάθμευσης στην πόλη της Μύρινας κ.α. 

Η υποψήφια δήμαρχος, αφού τοποθετήθηκε συγκεκριμένα για κάθε θέμα, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του συλλόγου ότι η σχέση της νέας δημοτικής αρχής μαζί τους θα είναι τακτική και με στόχευση την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο.
Οι επαγγελματίες εστίασης συνιστούν νευραλγικό κομμάτι του κοινωνικού μας ιστού και ισχυρό μοχλό της τοπικής μας οικονομίας και γι’ αυτό θα είναι παρόντες πάντα στο τραπέζι της δημάρχου με τους λοιπούς φορείς του τόπου.

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

NEOΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ Ο Γ. ΔΑΝΙΗΛ

ΧΙΟΣ : Νέος δήμαρχος Οιννουσών εξελέγη ο Γ. Δανιήλ, ο οποίος επικράτησε με 47 ψήφους επί του Μ. Μαγγανά. Ο Γ. Δανιήλ ήταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014, χωρίς να καταφέρει να … [Read More...]