Ενημερωτικές συναντήσεις ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑΛ

ΙΚΑΡΙΑ:
Το υπουργείο παιδείας με το έγγραφο του Φ25α/179250/Δ4/24-10-2018 ενημερώνει για τις συναντήσεις ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑΛ
Θέμα: Ενημερωτικές συναντήσεις Ψυχολόγων.
Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πράξης Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ. με MIS 5010706, προετοιμάζεται η ενημέρωση των ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑ.Λ. όλης της χώρας.
Η επικείμενη ενημέρωση των ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί έχει προγραμματισθεί για τις 2 και 3 Νοεμβρίου, ως εξής:
2 Νοεμβρίου οι εξής περιοχές: Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία.
3 Νοεμβρίου οι εξής περιοχές: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Ήπειρος – Θεσσαλία – Βόρειο Αιγαίο.
Προκειμένου να οργανωθούν έγκαιρα και απρόσκοπτα οι μετακινήσεις ή/και διανυκτερεύσεις των ψυχολόγων παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τα ΕΠΑ.Λ. ευθύνης σας και να μας γνωστοποιήσετε μέχρι και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 12:00 τα στοιχεία.
Η ενημέρωση θα υλοποιηθεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου 9.00-15.00 μ.μ. στο 2ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης, (Λεωφόρος Στρατού 129, Τ.Κ. 56429, Πολίχνη).
Η απόφαση μετακίνησης εκδίδεται από την Επιτελική Δομή του ΕΣΠΑ και τα έξοδα μετακίνησης – διαμονής καλύπτονται από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ.
Η συμμετοχή όλων των ψυχολόγων στην ενημέρωση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αν όχι υποχρεωτική. Εξαιρούνται οι ψυχολόγοι που έχουν ήδη παρακολουθήσει τις ενημερωτικές συναντήσεις που έγιναν στις 24 & 25 Απριλίου στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο της Πράξης.
Επισημαίνεται ότι άμεσα θα σταλεί η πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα ΥΠ.Π.Ε.Θ. και το πρόγραμμα της ενημερωτικής συνάντησης.
Αναδημοσίευση από :  https://www.diorismos.gr

Latest..

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ

ΧΙΟΣ : Το Εργατικό Κέντρο Χίου στηρίζει την απόφαση του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Χίου «ο Άγιος Ιωάννης» για την συμμετοχή στην απεργία την Τετάρτη 14/11/2018 … [Read More...]