Ενημερωτική εκδήλωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ικαρία για ασφαλιστικά θέματα

ΙΚΑΡΙΑ: Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Ικαρίας με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικάνων και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α. που τώρα κατοικούν στο νησί.
Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.
Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα, θα βρίσκεται στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας, πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα σας απασχολεί.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 18η Απριλίου 2019 ημέρα Πέμπτη από τις 5.00μμ έως τις 8.00μμ στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίου Κηρύκου. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον Δήμο Αγίου Κηρύκου στο Τηλέφωνο 22753-50401 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο Τηλ.210-7202426 καθημερινά από 9.30-11.30 εκτός Τετάρτης.

Latest..

Πάσχα στα… μαυροπαπουτσίδικα

ΧΙΟΣ : Θα γυρίσω τον χρόνο λίγο πίσω. Στη δεκαετία του 1960. Το σκηνικό των παιδικών μου αναμνήσεων σε τούτο το άρθρο είναι τα καταστήματα στους πρώτους κάθετους δρόμους, αριστερά … [Read More...]