ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΕΥΑ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Η ΔΕΥΑΧ υπενθυμίζει στους δημότες την ανάγκη επικαιροποίησης στοιχείων καταναλωτή.
Με την πάροδο του χρόνου έχουν επέλθει αλλαγές στην ιδιοκτησία ή στα στοιχεία επικοινωνίας, για τις οποίες η ΔΕΥΑΧ δεν ενημερώθηκε πάντοτε όπως θα έπρεπε. Το αποτέλεσμα είναι πολλά στοιχεία ελλιπή ή λανθασμένα που προκαλούν προβλήματα στη λειτουργία της επιχείρησης και αδυναμία έγκαιρης επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους (π.χ. ενημέρωση σε περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης που οφείλεται σε πιθανή διαρροή, λάθος δ/νση αποστολής, χρήση e-mail και sms στα πλαίσια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές).
Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των υδροδοτούμενων ακινήτων ή τους εκπροσώπους τους να προβούν στην επικαιροποίηση των στοιχείων τους. Για το διάστημα έως 30/09/2019 δόθηκε παράταση για την χωρίς χρέωση αλλαγή ονόματος ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή που είχε πραγματοποιηθεί έως τις 31/12/2017.  
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο 2271044354 εσωτερικό  230 και  232 και στα γραφεία της ΔΕΥΑΧ.

Latest..

Αυτή είναι η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Σαράντη Πανταζη (έγγραφο -φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Πριν από λίγη ώρα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου, πριν τις εκλογές, ο Σαράντης Πανταζής κατέθεσε εν μέσω αντεγκλήσεων και διαξιφισμών (θα επανέλθουμε με … [Read More...]