ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΧΙΟΣ : Ευρεία σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κ. Σκρέκα πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου το μεσημέρι της Παρασκευής 11/10. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοιν. Υποθέσεων και Βουλευτής Χίου κ. Ν. Μηταράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοιν. Μέριμνας κ. Π. Βρουλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Μεταφορών κ. Ν. Νύκτας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης και της Π.Ε. Χίου.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Μπουγδάνος έθεσε στον Υφυπουργό σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στη Χίο τα προβλήματα και την αντιμετώπισή τους. Ειδικότερα:
Το συνολικότερο υδρευτικό πρόβλημα του νησιού που σχετίζεται εκτός από την ποιότητα ζωής των πολιτών και με την αγροτική παραγωγή.
Την ανάγκη ενίσχυσης σε πόρους του προγράμματος LEADER που υλοποιείται στη Χίο ώστε να συμπεριλάβει περισσότερους δικαιούχους.
Ζητήματα τυποποίησης και διαφοροποίησης τοπικών προϊόντων.
Προβλήματα του κτηνοτροφικού τομέα και αντιμετώπισή τους.

 

Latest..

ΒΙΝΤΕΟ: Κάλεσμα Στάντζου για συμμετοχή στη συγκέντρωση για το μεταναστευτικό στις 21/10!

ΣΑΜΟΣ: Ανοιχτό κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό - μεταναστευτικό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στην πόλη της Σάμου απευθύνει μέσω βίντεο ο … [Read More...]