Ευχαριστήρια επιστολή της κας Ειρήνης Γαγλία για τις βουλευτικές εκλογές 2019

ΙΚΑΡΙΑ:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
                           ΕΙΡΗΝΗ Ν. ΓΑΓΛΙΑ

Ευχαριστώ θερμά τους Καριώτες, Σαμιώτες και Φουρνιώτες που με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, δίνοντάς μου 2.066 σταυρούς. Ευχαριστώ τους συντρόφους, τους φίλους και όλους όσους συμπαρατάχθηκαν στον έντιμο και καθαρό αγώνα που δώσαμε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. 
 Έχοντας όλα τα ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης απέναντί μας, μπήκαμε σε αυτή την εκλογική μάχη  με πίστη και επιμονή για να προασπιστούμε το σημαντικό έργο και την πλούσια πολιτική παρακαταθήκη που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια διακυβέρνησης. Με τη βεβαιότητα ότι οι μάχες πρέπει να δίνονται, ακόμα και όταν όλοι οι άνεμοι φυσούν κόντρα, δώσαμε τη μάχη στα νησιά μας και καταφέραμε να αυξήσουμε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σάμου κατά 7,65 ποσοστιαίες μονάδες από τις Ευρωεκλογές και στην Ικαρία, ειδικά, κατά 10,22 ποσοστιαίες μονάδες. 
Το 31,53 %  που έδωσε ο Ελληνικός λαός στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τον αναδεικνύει ως τον μεγάλο προοδευτικό πόλο και τον κατοχυρώνει πλέον ως την ηγέτιδα δύναμη του δημοκρατικού και αριστερού χώρου της ελληνικής κοινωνίας. Από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης, με συναίσθηση ευθύνης, θα σταθούμε ως ανάχωμα απέναντι στη συντήρηση και τον σκοταδισμό και θα προασπιστούμε τις κοινωνικές κατακτήσεις μας ενάντια στη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ.
Από αυτό το αποτέλεσμα αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον αγώνα μας.-
                                                                ΕΙΡΗΝΗ Ν. ΓΑΓΛΙΑ
                                                    ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΣΑΜΟΥ

Latest..

Το 4ο Pramnos Basketball Camp »Bogrinho» 2019 σε βίντεο

ΙΚΑΡΙΑ: Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία. Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του … [Read More...]

Τουρκία προς ΕΕ: «Σταματήστε τις κυρώσεις γιατί ανοίγουμε τα σύνορα & σας βουλιάζουμε με αλλοδαπούς μέσα σε 6 μήνες»!

ΛΗΜΝΟΣ: Με άνοιγμα των συνόρων της απειλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση η Τουρκία, το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης! Ο … [Read More...]