Ευχαριστήριο για το Νοσοκομείο Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ:
Τα μέλη της οικογένειας του Ιωάννη Κυπραίου, με την παρούσα επιστολή, θέλουμε  να εκφράσουμε την βαθύτατη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη μας σε όλο το ιατρικό,  νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ικαρίας, στο οποίο νοσηλεύθηκε πρόσφατα και για τελευταία φορά ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς.
Λόγω των πολλών και σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια,  είχαμε την ευκαιρία να «γνωρίσουμε» πολλά τμήματα του νοσοκομείου και πάντοτε φεύγαμε με τις καλύτερες σκέψεις και εντυπώσεις για το νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού μας.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο ασθενής μας, όχι μόνο αυτή τη φορά αλλά και κατά το παρελθόν, όσες φορές νοσηλεύθηκε τον περιποιήθηκαν, τον φρόντισαν, προσπάθησαν να λύσουν κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και πρόσφεραν ότι ήταν ιατρικώς δυνατόν. Και όταν η κατάσταση της υγείας του είχε αρχίσει να επιδεινώνεται πολύ, η ανθρωπιά, η υπομονή, ο σεβασμός στην αξιοπρέπειά του και το ίδιο πάντοτε αμείωτο ενδιαφέρον ερχόταν να συμπληρώσουν και να καλύψουν όσα δυστυχώς η επιστήμη δεν μπορούσε πια να αντιμετωπίσει. Επίσης, ευχαριστούμε για την ευγένεια και κατανόηση που έδειξαν και στο οικογενειακό του περιβάλλον και μας συμπαραστάθηκαν με ευαισθησία και διακριτικότητα τις τελευταίες ημέρες.
Ευχόμαστε σε όλους να είναι καλά και να εξακολουθούν να προσφέρουν τις γνώσεις και τη φροντίδα τους, με αγάπη και ανθρωπιά, σε όσους έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς
Οικογένεια Ιωάννη Κυπραίου

Latest..

Το 4ο Pramnos Basketball Camp »Bogrinho» 2019 σε βίντεο

ΙΚΑΡΙΑ: Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία. Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του … [Read More...]

Τουρκία προς ΕΕ: «Σταματήστε τις κυρώσεις γιατί ανοίγουμε τα σύνορα & σας βουλιάζουμε με αλλοδαπούς μέσα σε 6 μήνες»!

ΛΗΜΝΟΣ: Με άνοιγμα των συνόρων της απειλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση η Τουρκία, το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης! Ο … [Read More...]