ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΧΙΟΣ : Χθες το βράδυ προσφυγόπουλα από τη Σούδα κατά τη συνηθισμένη τακτική τους έσπασαν τζάμι σε όχημα που ήταν σταθμευμένο κοντά στην πόλη με σκοπό να κλέψουν. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από πολίτες, οι οποίοι συνεπλάκησαν μαζί τους και τους έτρεψαν σε φυγή αρχικά και στη συνέχεια μετά από καταδίωξη τους ακινητοποίησαν και τους παρέδωσαν στην αστυνομία. Ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκαν πλεγμένοι, καθώς οι λαθρομετανάστες δήλωσαν ότι τους χτύπησαν και οι δύο Χιώτες τώρα αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει από την αστυνομία καμία επίσημη ενημέρωση για τις ευθύνες που (αν) αποδόθηκαν στους λαθρομετανάστες λόγω των έκνομων ενεργειών τους.
 
Πριν από λίγη ώρα ο Λ.Τ., του όποιου οι λαθρομετανάστες προκάλεσαν φθορές στο όχημα του μίλησε στη ChiosPress και συγκεκριμένα δήλωσε: «Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, που δεν πέρασαν αδιάφορα, αλλά προστάτεψαν την περιουσία μου. Πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι με την κατάσταση αυτή, δεν μπορούμε να σταθμεύσουμε ελεύθερα μέσα στο νησί μας ούτε οχήματά μας.»
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Latest..

Οι θέσεις της Παγχιακής Επιτροπής για το μεταναστευτικό εν όψει των τελευταίων γεγονότων

ΧΙΟΣ : «Στις 26 Οκτωβρίου 2016, γίνονται σχεδόν ομόφωνα δεκτές από το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου οι θέσεις της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα με ξεκάθαρες αναφορές στη δράση των ΜΚΟ και … [Read More...]