ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ AΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΝΘ/ΣΤΟΥ Λ.Σ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΠΡΟΥΔΗ

ΧΙΟΣ : Εκ μέρους της οικογένειας του αείμνηστου Ανθ/στού Λ.Σ. Ιωάννη Ασπρούδη που τόσο γρήγορα έφυγε από κοντά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην Εξόδιο Ακολουθία, κατέθεσαν στεφάνια ή ενίσχυση σε ευαγή ιδρύματα και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος για την απώλεια του συζύγου, πατέρα και αδερφού μας.
Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Πρωτοσύγγελο της Ι.Μ. Χίου π. Νεκτάριο Επιτροπάκη, εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου Βασιλάκη για την τιμή που επιφύλαξε στον εκλιπόντα και στην οικογένειά μας, με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή του στην Εξόδιο Ακολουθία, καθώς και τους ιερείς και ιεροψάλτες των Ιερών Ναών Αγ. Ιακώβου, Παναγίας Τουρλωτής και Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού Βαρβασίου που πλαισίωσαν τον Πρωτοσύγγελο της Ι.Μ. Χίου.
Θερμά ευχαριστούμε, για την έμπρακτη συμπαράστασή του, σύσσωμο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, την Λιμενάρχη Αντιπλοιάρχο Λ.Σ. κα. Ειρ. Αργύρη, την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, στελέχη, συναδέλφους του εκλιπόντος, καθώς και τον Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Β. Αιγαίου, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Γεώργ. Σκανδάλη, τα πληρώματα των λιμενικών σκαφών και της Frontex, τον Καπετάνιο του ΕΠ-ΤΡ «ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ», την Φιλαρμονική της 96 ΑΔΤΕ του Λιμενικού και του Στρατού, που τον συνόδευσαν με Τιμητικό Άγημα και Στρατιωτικές Τιμές στην τελευταία του κατοικία.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμ. Κάρματζη και μέλη του Δ.Σ. για τις τιμητικές πρωτοβουλίες, προτάσεις και ενέργειες στην μνήμη του εκλιπόντος και προς την οικογένεια μας.
Επίσης, ευχαριστούμε για την τιμητική τους παρουσία στην Εξόδιο Ακολουθία τον Αντιδήμαρχο Χίου κ. Χαρ. Μπουρνιά, τον Ταξίαρχο 96 ΑΔΤΕ κ. Στ. Παπασταθόπουλο, εκπροσώπους τοπικών πολιτιστικών σωματείων Γεώργιος Βούρος, Αρμονία, Δεσμός Φραγομαχαλά και λοιπούς φορείς της τοπικής κοινωνίας καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντ. Μπουγδάνο για την αποστολή συλλυπητήριας επιστολής.
Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χίου Σκυλίτσειο και της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, την άμετρη φροντίδα τους και την συμπαράστασή τους στο διάστημα της νοσηλείας του.
Τέλος, ευχαριστούμε όλες τις τοπικές εφημερίδες για τον σεβασμό που έδειξαν στην μνήμη του εκλιπόντος και την διακριτικότητά τους στις δύσκολες αυτές στιγμές.
 
 
Με σεβασμό και θερμές ευχαριστίες,
Εκ μέρους της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΝΘ/ΣΤΟΥ Λ.Σ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΠΡΟΥΔΗ
Η σύζυγος, Αθηνά Μιχ. Καρούλια – Ασπρούδη
Ο υιός, Αλέξανδρος Ιων. Ασπρούδης

Latest..

Έτοιμη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να βοηθήσει τη Λέσβο στο μεταναστευτικό – Δηλώσεις από τη Νατάσα Μπερτό

ΛΕΣΒΟΣ: Την ετοιμότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να βοηθήσει τις ελληνικές αρχές με κάθε τρόπο απέναντι στην αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς τα νησιά, δήλωσε η εκπρόσωπος … [Read More...]

Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου – Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή

ΛΕΣΒΟΣ: Σε συνεδρίαση της νέας 15μελούς Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων βορείου … [Read More...]

Παρέμβαση Χριστόφα για αύξηση πόρων στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οικον ΙΙ – Β’ κύκλος»

ΛΕΣΒΟΣ: Παρέμβαση για το ζήτημα των διαθέσιμων πόρων του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οικον ΙΙ – Β’ κύκλος» έκανε με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. … [Read More...]